Reklam

“Adam” konuştu

“Adam” konuştu “Adam” konuştu
A- A+

Geçmiş yıllarda alınan başarısız sonuçlar sonrası kendi başarısızlıklarını örtmek için suçu; teknik kadroya, futbolculara, Belediye Başkanına, Siyasilere, parasızlığa atan Bolupor Başkalarının aksine dün bir açıklama yapan Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, ağlamadan, sızlanmadan, bahanelerin arkasına saklanmadan net konuştu.

Altay mağlubiyeti sonrası kamuoyunda ve sosyal medyada konuşulanlara açıklık getirerek, dedikodulara son noktayı koyan Abak, Boluspor camiasına birlik mesajı verdi.

Sezon öncesi kendilerine verilen sözlerin hiçbirinin tutulmamasının yarattığı ekonomik darboğaz, geçmiş Başkanların hatalı yönetimlerinin Kulübe getirdiği ekstra mali yükler ve önceki Başkan ve Yönetimi tarafından konulan temliklerin oluşturduğu açmazdan tek kelime etmeyen Başkan Abak, kendisi ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıyla yükü taşımaya devam edeceklerini net bir şekilde söyledi.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın basın açıklaması şu şekilde;

“Bolu kamuoyunun ve tüm Boluspor sevdalılarının bildiği üzere, göreve geldiğimiz 28 Mayıs 2022 tarihinden bugüne Yönetim Kurulu olarak var gücümüzle çalışıyor, Bolusporumuzun başarısı ve geleceği için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. 

04 Aralık 2022 Pazar günü deplasmanda Altay maçında düşünmediğimiz, hatta hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyet, ne futbolcularımıza, ne teknik heyetimize, ne de bizlere, Yönetim Kurulumuza yakışmadı. Ama bu futbol, çok isteyince bazen olmuyor. 

Boluspor, Altay maçında alınan kötü sonucunda üstesinden gelebilecek büyük bir camiadır. 

Biz, büyük bir aileyiz. Önümüzdeki hafta sonu oynayacağımız Bandırmaspor maçında her zaman yanımızda olan, ‘gönlü Boluspor sevdası ile dolu’ tüm taraftarlarımızla, birlik ve beraberlik içinde olacağımızın bilinmesini isteriz.

Sezon başında, Yönetim Kurulumuz tarafından belirlenen iç saha, dış saha ve paket prim sistemimize uygun olarak her Perşembe günü tüm futbolcularımıza, teknik heyete ve destek ekibine maç primleri söz verildiği şekilde aksatmadan yapılmaktadır. Maaş, peşinat vb. ödemeleri ile ilgili olarak da Yönetim Kurulumuz ödemeleri zamanında yapmaktadır. Bununla birlikte daha önceki Yönetimlerden gelen esnaf vb., 14 eski futbolcu ve 12 eski personelinde gerek mahkeme, gerekse anlaşma yoluyla ödemeleri yapılmaktadır.

Biz hedeflerimizden sapmadan çalışmaya devam ederken Sakaryaspor galibiyetinden sonra, teknik kadro tarafından, futbolcularımıza verilen izni dahi saptırarak farklı düşünmek, armaya ve formaya saygısızlıktır. Takımımızın başarısını istememektir. 

Sosyal medyada yazılan asparagas haberlere sadece gülüyoruz. Bu haberler elde edilen başarımızı, beklemediğimiz bir mağlubiyetle ortadan kaldırmaya çalışan, art niyetli paylaşımlardır. 

Hedef koyan, başarı isteyen yönetim kurulumuz devre arasında Boluspor menfaatleri doğrultusunda gerekli mevkilere transferlerini yapacaktır. Takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Başarılı olacağımıza inancımız tamdır” 

Hedeflediğimiz kadro mühendisliğinde, yönetim kurulumuzun 06.12.2022 tarihli kararı ile profesyonel futbolcumuz Gökhan Karadeniz’e kendisine başka bir kulüp bulması için izin verilmiştir.  

Bugün ve yarın da kulübümüzün kapılarının her konuda sonuna kadar açık olduğunun bilinmesini isteriz. 

Bu takım hepimizin. 

Başka BOLUSPOR yok. 

Hep beraber daha güzel başarılara inşallah.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur” 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler