CHP’li Karagöz, AK Partililere veryansın etti

CHP’li Karagöz, AK Partililere veryansın etti CHP’li Karagöz, AK Partililere veryansın etti
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi Meclisi Aralık ayı 2’nci oturumu dün akşam gerçekleşirken, toplantıda sık sık gerginler anlar yaşandı ve bu yüzden bileşime arka arkaya 3 defa ara verilmek zorunda kaldı. Bu anlardan birinde CHP’li Meclis Üyesi Tahsin Mert Karagöz, AK Partili Meclis Üyeleri tarafından Millet İttifakı Meclis Üyelerine iki aydır aba altından sopa gösterildiği iddiası sert tartışmalara neden oldu.

Mecliste yapılan konuşmalarda AK Partili Meclis Üyelerinin kendilerine yönelik yapılan eleştirilerdeki hassasiyeti, kendileri için de gösterilmesini isteyen Karagöz, iki aydır da kendilerine aba altından sopa gösterildiği iddiasında bulundu.

Kendilerinin de bir ailesi olduğunu hatırlatan ve adeta yaşanan süreçten dolayı AK Partili Meclis Üyelerine isyan eden CHP’li Meclis Üyesi Tahsin Mert Karagöz yaptığı konuşmada; “İki aydır oturumlarda bizlere aba altından sopa gösteriliyor. Bizim burada Millet İttifakı Meclis Üyeleri olarak; ne hırsızlığımız kaldı, ne matruşkalığımız kaldı, ne çetemiz kaldı ne de yüzsüzlüğümüz kaldı. Sizler tarafından imza altına alınarak mahkemeye suç duyurusunda bulunuldu. Çok şükür şuana kadar bizlere intikal eden bir şey yok. Şimdi burada çıkıp diyorsunuz ki biz anneyiz, biz babayız, biz evladız. Bizim anne, babalarımız da bu yayını izliyor. Bizim eşimizde bu yayını izliyor. Kimse kusura bakmasın. Biz de annenin oğluyuz, biz de babanın oğluyuz. Hiç kimse kusura bakmasın. Biz ne hırsızlık yaptık, ne arsızlık yaptık, ne de hadsizlik yaptık. Susuyoruz diye böyle bir şey olamaz” şeklinde konuştu.

Karagöz’ün konuşmasına AK Parti Grubu Başkan Vekili Uğur Akbay itiraz edince, Meclis’te tansiyon yine yükseldi. Karşılık sataşmaların yaşandığı dakikalarda gerilim artınca, oturumu yöneten Meclis Başkan Vekili Hasan Hakan Alpaslan oturuma 5 dakika ara verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler