AK Gençlik’ten örnek çalışma

AK Gençlik’ten örnek çalışma AK Gençlik’ten örnek çalışma
A- A+
Reklam

AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi çalışma programı içerisinde yer alan ve 81 ilde Gençlik Kolları Teşkilatlarınca uygulanan “İlk Oyum Erdoğan’a İlk Oyum AK Parti’ye” programını Bolu’da da uygulayan AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları, yaptıkları çalışmayla tüm Türkiye’ye örnek oldular.

Bolu Merkez ve tüm ilçelerde eş zamanlı olarak düzenledikleri “İlk Oyum Erdoğan’a İlk Oyum AK Parti’ye” programında Bolu’daki 500 yeni seçmeni bir araya getiren AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanlığının Türkiye’deki gençlik Kolları Teşkilatlarına örnek olacak çalışmasına, İl Başkanı Fatih Bayrak ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları ev sahipliği yaptılar.

Bolu merkezde ve tüm ilçelerde eş zamanlı olarak 2023 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlerle program sayesinde bir araya geldiklerini belirten AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, gençlerle karşılıklı istişare imkanı yakaladıkları bu toplantılardaki ortak istek ve önerileri bizzat AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaştırdıklarını söyledi.

Program hakkında açıklama yapan Bayrak; “Bolu’muzda; Merkez ve tüm ilçelerimizde eş zamanlı olarak 'İlk oyum Erdoğan’a ilk oyum Ak Partiye” programımızı yaklaşık 500 gencimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirdik. Programımızdan biraz bahsetmek gerekirse; Türkiye Genelinde yaptığımız ‘İlk oyum Erdoğan'a ilk oyum Ak Parti’ye” programımız ile ilk defa oy kullanacak genç kardeşlerimiz ile buluşuyoruz. Gençlerimizin isteklerini düşüncelerini görüşlerini dinliyoruz.

Programımızın en güzel yani bu istek ve düşünceleri Sayın Cumhurbaşkanımıza bizzat iletiyoruz. Gençlerimiz bu programlardan çok memnun. Çünkü kendilerini alfabenin son harfine layık görüp kalıplaştıran cenahtan hiç hoşnut değiller. Onları; bilim, teknoloji, sanat ve düşünce özgürlüğüne yönlendiren ve gençlere bir kuşak varsa oda sadece teknofest kuşağı diyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a programlarımıza katılım oranlarına bakarak teveccühlerini gösteriyorlar. Liderimizin gençlere verdiği önemi ama tüm gençlere verdiği önemden bahsediyorum. Büyük Türkiye'nin mimarı olarak gördüğü Türk Gençliğinin her zaman yanında ve destekçisi olduğunu biliyorlar” dedi.

AK Parti gençliği olarak tek amaçlarının Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oyla tekrar Cumhurbaşkanı seçtirmek olduğunu belirten Bayrak; “Programlarımız da ki genel düşünce Cumhurbaşkanımızın Dünya Lideri olmasından gençler çok hoşnut ve gururlular. Gençlerden en çok da “O bizim” idolümüz cümlesini duyuyorum. Programlarımız bütün ilçe, mahalle ve köylerimizde devam edecektir. Gençlerimiz ile samimi sohbetlerimiz güzel programlarımız olacaktır. Gençlere en çok değer veren partinin AK Parti olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Gecesini gündüzüne katan teşkilatlarıma, yönetim deki beraber yol yürüdüğüm kardeşlerime ilçe başkanlarıma ve ilçedeki yüreği Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan için atan, vatan aşkı ile yanıp tutuşan kardeşlerime teşekkürü borç bilirim. Davamız ve sevdamıza sahip çıkacağız Bolu’da ki bütün genç kardeşlerimize ulaşıp kalplerine dokunup onlara yine yeniden Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı anlatacağız. 2023’e giden bu yolda Liderimizin yanında dimdik duracağız. Bizim için tek bir cümle var; 'Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oyla tekrar Cumhurbaşkanı yapacağız” ifadelerini kullandı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler