Reklam

Kupa avcısı Kıbrıscıkspor

Kupa avcısı Kıbrıscıkspor Kupa avcısı Kıbrıscıkspor
A- A+

Kıbrıscıkspor U 16 ve U 14 takımları liglerinde şampiyon olarak kupalarını aldılar.

U 14 Liginin bitmesine bir hafta kala rakibi Soysal Gençliksporu 5-0 yenen Kıbrıscıkspor U-14 takımı, ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Play off müsabakalarında çıktığı 6 müsabakanın tamamında galip gelerek rakio filelere 48 gol atan Kıbrıscıkspor U 14 takımı, kalesinde hiç gol görmeyerek Karaçayır’da bir rekora imza attı.

Ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan Kıbrıscıkspor U 14 takımının kupasını Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın elinden aldı.

Kıbrıscıkspor’un başarılı gençlerinden U 16 takımı da çıktığı play off final müsabakasında güçlü rakibi Kızıkspor ile 2-2 berabere kalırken, bu sonuçla şampiyonluğunu ilan etti.

Her iki takım oyuncularının da fair play kuralları içerisinde üst düzey mücadele serdikleri karşılaşma 2-2 berabere sonuçlanırken, bu sonuçla Kıbrıscıkspor U 16 takımı şampiyon oldu.

Şampiyon Kıbrıscıkspor U 16 takımının başarılı oyuncuları kupalarını ASKF Başkanı Cemalettin Metin ve Futbol İt Temsilcisi Hasan Aksay’ın elinden aldılar.

Amatör branşlarda gençlere yönelik ciddi yatırımlar yapan Kıbrıscıkspor, aldığı bu iki kupayla da emeklerinin karşılığını almış oldular.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler