Taraftardan siyasilere ültimatom

Taraftardan siyasilere ültimatom Taraftardan siyasilere ültimatom
A- A+

Boluspor Yönetim Kurulunun yalnızlığı sonrası Boluspor taraftar grupları da yeterli desteği alamadıklarını söyledikleri Bolulu siyasilere, yayınladıkları basın açıklamasıyla set bir şekilde eleştirdiler.

Boluspor’un iyi günde günlerde protokol tribününde en önde oturarak resim çektiren, maç galibiyetle biterse bir de taraftarla resim çektirmek dışında Boluspor’a bu sezon hiçbir katkısı olmayan Bolu Milletvekilleri ve Bolu Belediye Başkanı, sonunda taraftarı da isyan ettirdi.

Boluspor Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu’nun büyük özverisi ile kapısına kilit vurulması aşamasından alınarak, şampiyonluk türküleri söylenilen bir noktaya taşınan Boluspor’da, ligin zirve mücadelesi için en büyük destek olan 12. Adam Boluspor taraftarları deplasmana gidemedikleri için veryansın ettiler.

Ligin 18’inci haftasında deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak olan Boluspor’u desteklemek için organizasyon yapan taraftar grupları Yarenler ve Cadde 14 yaptıkları tüm görüşmelerde siyasilerden ve mülki amirlerden otobüs desteği alamadıklarını söylediler.

Bu duruma tepkilerini basın açıklamasıyla dile getiren taraftar grupları yaptıkları açıklamada; “Hiçbir siyasi parti gözetmeksizin Bolu’muzdaki bütün parti temsilcileri, mülki amirleri çok iyi biliyoruz ki yarın bir gün güzel ülkemizin herhangi bir ilinde miting olsa o mitinge kendi seçmenlerini götürmek için onlarca otobüs ayarlar ve seçmenini o mitinge götürür.

Ama gel gör ki bu memleketin en büyük marka değeri olan Boluspor’umuza destek için İstanbul’a Eyüp deplasmanına gitmek isteyen taraftarımız için 2 tane otobüs bulamazlar, ayarlayamazlar.

Bu ayıp Bolu’nun, Bolu’daki tüm siyasi parti temsilcilerinin ve mülki amirlerinin ayıbıdır. Kaldı ki taraftar sorumlumuzun biri de belediye meclis üyesiyken belediyeden de gerekli desteği alamamak bizleri üzmüştür.

Neyse ki önümüz seçim. Sizler bugün kırmızı beyaz renklere gönül vermiş bu taraftarı hiçe sayıyorsunuz, yolda bırakıyorsunuz. Bizler de elbet vakti geldiğinde gerekeni yapmasını iyi biliriz.

Son olarak tüm siyasi parti temsilcilerine ve mülki amirlerine çağrımızdır. Önümüzdeki seçimlerde tutamayacağınız sözlerle karşımıza gelmeyin” ifadelerini kullandılar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler