Nihat Bayram vefat etti

Nihat Bayram vefat etti Nihat Bayram vefat etti
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi'nden emekli ve bir dönem Belediye İş Sendikası Bolu Şube Başkanlığı görevini yapan Nihat Bayram vefat etti.

Çıkınlar Mahallesi Halkından olan Bayram gerek Bolu Belediyesinde gerekse de Çıkınlar Mahallesinde “Nihat Abi” olarak herkesin gönlünde gülen yüzüyle yer etmiş biri isim olarak biliniyordu.

Ani vefatı karşısında Ailesi başta olmak üzere eski mesai arkadaşları ve sevenleri büyük üzüntü yaşarken, sosyal medyada Nihat Bayram için sevenlerince çok sayıda taziye mesajı yayınlandı.

18 Aralı Pazar (bugün Çıkınlar Camiinde kılınacak Öğle ve Cenaze Namazı sonrası merhum Nihat Bayram Yozgat Mezarlığında defnedilecek.

Bolu Postası Gazetesi olarak merhum Nihat Bayram Abimize Allah'tan rahmet, Ailesi başta olmak üzere tüm yakınları ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler