Veliler de çocuklarını önemsiyor Sayın Valim..!

Veliler de çocuklarını önemsiyor Sayın Valim..! Veliler de çocuklarını önemsiyor Sayın Valim..!
A- A+
Reklam

Bolu’da özellikle çocukları etkisi altına grip salgını nedeniyle Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi acil ve poliklinikleri artık hizmet veremez, eczaneler ilaç yetiştiremez hale gelmişken, Bolu Valisi Erkan Kılıç yaptığı açıklamayla konunun takipçisi olduğunu söyledi.

Yuva Köyünde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan zehirlenme vakası, Gölköy’de yaşanan sebepsiz balık ölümleri sonrası “Konuyu takip ettiğini” açıklayan ama bu güne kadar takiplerinden bir sonuç çıkmayan Vali Kılıç, 6 bin çocuğun salgın nedeniyle okula gidemediği grip salgınını da takip ettiğini açıklayarak, velileri rahatlattı.

 Bolu genelinde 53 bin çocuğun eğitim gördüğüne dikkat çekerek 6 bin rakamını sayısal oranla bir anlamda da olsa izah etmeye çalışan Vali Kılıç, okulların tatil edilmesi gibi bir durumun olmadığını söyledi.

Eğitimi önemsediklerini ifade ederek, çocukları için önemsemelerinin yanında sağlıkları için de endişelenen velilerin gönüllerine su serpen Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Gazetesi’ne açıklama yaptı.

Bolu Gazetesi’nin haberine göre Vali Erkan Kılıç, “Şu an da yüzde 10 civarında salgında azalmalar var. Hastanelerimizde şu an bir doluluk söz konusu değil. Salgın Kontrol edilebilir seviyede gidiyoruz. Diğer illerde de yaklaşık olarak tablo aynı. Havaların soğumasıyla gelen ve tüm Türkiye’yi etkileyen bir artış var. Çocuklarımızın eğitimini önemsiyoruz. Şu an için çok ciddi bir durum söz konusu değil. Bu dönemlerde devamlı bu tip vakalar olur. Eğitime biz devam etmeyi düşünüyoruz. Semptom gösterenler özellikle kapalı alanlarda maske takmaya özen göstermelidir. Bolu’da Millî Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda eğitim göre 6 bin öğrencimizin okullarına gitmediğini tespit ettik. Salgın da gerileme var. Ancak okulların şu an için tatil edilmesi gibi bir durum söz konusu değil.  Konuyu yakından takip ediyoruz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler