AK Parti’de son durum

AK Parti’de son durum AK Parti’de son durum
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkan Aday Adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı görevinden ayrılacağını açıklayan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, gelecek hafta sonra yapılacak AK Parti Büyük Kongresi’nin ardından yerine atama yapılmasını beklerken, siyaseten de yalnız günler yaşıyor.

AK Parti Bolu Teşkilatlarının 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde liderliğini yapan ve seçimler sonucunda ağır hezimetin baş sorumlularından olan Suat Güner, 2’den 1’e düşen AK Partili Milletvekilinin eldeki mevcudunu da sahada görememesinin yalnızlığını yaşıyor.

Uzun yaz tatili arasının ardından Bolu’ya dönen ve programlara da İl Başkanlığı olmasının ağırlığı içinde programlar da seçici davranarak bazılarına katılan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, diğer siyasi partilerin aksine katıldığı programlar da AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’siz katılım sağlıyor.

Milletvekili olduğu 130 gün sürecince sadece Bolu’ya 28 gün gelen Yüksel Coşkunyürek’in sahada olmaması en çok da Güner’i zorluyor. MHP’li ve CHP’li mevkidaşlarının programlara Milletvekilleri ile birlikte katılmaları hem siyaseten hem de Bolulularca daha ilgi görürken, Suat Güner’in yalnızlığı ise gözlerden kaçmıyor.

Bu durum ise 1990 yıllarda ülke gündemine oturan Grup Vitamin’in “Ellere Var da Biz e Yoh mi?” parçasını akıllara getiriyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler