MHP’lilerden geçmiş olsun ziyareti

MHP’lilerden geçmiş olsun ziyareti MHP’lilerden geçmiş olsun ziyareti
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi tarafından Alpağut Mahallesi’nde kurulan ve tepkiler sonrası kaldırılan kaydıraktan düşen minik Ezel yoğun bakımdan çıktı.

Hatırlanacağı üzere; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, macera ve adrenalin tutkunları için yapılan Extrem Parklarda bulunması gereken 4-5 metrelik kaydırağı kullanan çocuklar için baret ve halat gibi hiçbir güvenlik önlemi almadan Alpağut Mahallesi’ne kurdurtmuştu. Oyun grubundan çocukların düşerek ciddi şekilde yaralanması ve Ezel Yılmaz adlı miniğin de yoğun bakımlık olması sonrası gelen tepkileri nedeniyle oyun grubunu kaldıran Tanju Özcan; yaptıkları hatayı kabul etmek yerine “kaydırak TSE Belgeli” diyerek kendini savunmuştu.

Tanju Özcan, güvenlik önlemi alınmadan kurulması çocuklar için ciddi tehlike oluşturmasına karşılık, kaydırağı bu sefer de Umutkent Mahallesi’ne kurdurmakta ısrar ediyor.

Minik Ezel yoğun bakımdan çıktı

Kaydıraktan düşmesi sonucu ciddi yaralanan ve tedavisi 3 gündür yoğun bakımda devam eden minik Ezel’den ise bugün sevindiren haber geldi. Yoğun bakımdaki tedavi süreci tamamlanan Ezel Yılmaz adlı çocuk hayati tehlikeyi atlatarak, normal servise tedavisinin devamı için alındı.

Minik Ezel’i ilk ziyaret edenler; MHP İl Başkanı İlhan Durak, MHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem ve KAÇEP Başkanı Sema Gülen ve İl Yöneticileri oldu. Durak ve beraberindekiler Ezel Yılmaz’a ve Ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler