AK Partili siyasilerin “çardak” acizliği

AK Partili siyasilerin “çardak” acizliği AK Partili siyasilerin “çardak” acizliği
A- A+
Reklam

Bolu’da AK Partili siyasiler, 4 yıldır Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın en büyük hizmeti olan çardaklarının tanıtımı için mevlit mevlit dolaşıyorlar. Özcan’ın bu büyük hizmetinden en fazla yararlanan isimler olan AK Partili siyasiler, bu yüzden de bu hizmetin tanıtımı için en büyük eforu sarf eden isimler olarak dikkat çekiyorlar.

Bolu’da yüzyıllardan devam Köy Mevlitleri, Mayıs ayından itibaren Bolu genelindeki köylerde, yayla mevsiminin başlamasıyla da Yayla Bayramları ve Erenler Mevlitleri de yaylalarda tüm hızıyla yapılmaya devam ediyor.

Asırlık geleneklerini imece usulü Bolu köylerinin, yaz aylarında yaptıkları bu etkinliklerde ise en büyük ihtiyaçları gölgesinde serinleyecekleri çardaklar olarak göze çarpıyor. Köylere hizmet götürmekle yükümlü olan Bolu İl Özel İdaresi’nden bu noktada talepte bulunan muhtarlar ise olumsuz yanıt alınca çaldıkları ilk kapı Bolu Belediyesi oluyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın görevi süresince yaptığı gözle görülür ve vatandaşın takdirini toplayan seyyar çardaklar ise bu noktada köy muhtarlarının imdadına koşuyor. Hangi köyden gelirse gelsin başta Bolu Merkez ilçe olmak üzere birçok ilçedeki Muhtarların kendisinden istenilen taleplerini geri çevirmeyen Başkan Tanju Özcan, böylelikle cüzi maliyetle en etkili şekilde de reklamını yapıyor.

Bolu Belediyesi Meclisine gelen köylere yapılacak yardımlarla ilgili her teklife muhalefet eden AK Partili siyasiler, Tanju Özcan’ın akılcı bu tanıtım hizmetine karşı bir atak geliştirmek yerine ise, O’nun sağladığı bu güzel hizmetin gölgesinin serinliğinde pilavlarına kaşık sallayarak, önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmiyorlar.

İl Genel Meclisi Üyesi olarak görev yapan 24 Üyenin her birine aylık ortalama 15 bin lira olmak üzere yılda 4.5 milyon lira maaş ödemeye kaynak yaratan veya buna akıl üreten İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve Meclis Üyeleri, köylülerin bu sorunlarına çözüm ve kaynak yaratmada aciz kalıyorlar.

Özellikle Başkanlığı döneminde AK Parti’nin köylerdeki oylarının düşmesinden sorumlu tutulan İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer; köy muhtarlarını Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a bu noktada her yıl zorunlu bırakarak, mevlitlere katılan on binlerce Bolulu vatandaşa reklam yapılmasını ise sadece seyretmekle yetiniyor.

AK Partili siyasilerin; Belediye Başkanları AK Partili ve MHP’li olan Gerede, Yeniçağa, Dörtdivan, Mudurnu, Göynük ve Seben’de Belediyeler aracılığıyla bu hizmeti köylere götürme şansı bulunuyor.

Diğer taraftan Belediyesi AK Partili ve MHP’li olmayan Merkez İlçeye, Mengen’e ve Kıbrıscık Özel İdarelerine çardak alınarak Yaşar Yüceer ve AK Partili siyasiler, bu soruna çözüm bulamıyorlar. Sorunu görmezden gelen AK Partili siyasiler 4 yıldır, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın çardaklarının altında etli pilav yedikten sonra hatıra fotoğrafı çektirmeye devam ediyorlar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler