“Mahallemiz ya da muhtar cezalandırılıyor mu?”

“Mahallemiz ya da muhtar cezalandırılıyor mu?” “Mahallemiz ya da muhtar cezalandırılıyor mu?”
A- A+
Reklam

Bolu’nun merkez mahallelerinden olan Tepecik Mahallesi’nin bozuk yolları, Mahalle Muhtarı Mehmet Çetin’i isyan ettirdi.

Bolu’nun hemen hemen tüm mahallerinde ve özellikle ana arterlerdeki yolların köstebek yuvasına dönmesinden dolayı şikayet eden Bolu Halkının bu sitemlerine muhatap olan Mahalle Muhtarları da artık çaresizlikten seslerini sosyal medya üzerinden duyurmaya çalışıyorlar.

Mahallelinin şikayetlerini Bolu Belediyesine iletmelerine karşılık muhatap olarak da kabul görmediklerini bir çok Mahalle Muhtarı iddia ederken, bunu yüksek sesle dile getiren Tepecik Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin oldu.

Mahallesindeki 100 metre uzunluğundaki Dicle Sokağı 2 yıldır tüm uğraşlarına rağmen asfaltlatamadığını ve bunun ötesinde de konuyu ilettiği Başkan Yardımcısı tarafından da 

gördüğü muamelenin de hoş olmadığını belirten Çetin, sitemini “Tepecik Mahallesi Muhtarlığı” adlı sosyal medya hesabından Mahalle sakinleriyle paylaştı.

“Muhtar söyleyince neden yapılmıyor?”

Tepecik Muhtarı Mehmet Çetin yaptığı sosyal medya paylaşımında; 

“Saygıdeğer komşularım:

Tepecik Mahallesi Dicle Sokak son hali ve iki yıldır bu şekilde.. Israrla yolun yapılması için onlarca kez görüşme yaptım. 100 metre bile olmayan yol 2 yıldır yapılmadı. Bugün ilgili başkan yardımcısını aradım ancak aldığım cevap "vatandaşı belediyeye yönlendir." 

Muhtar söyleyince neden yapılmıyor?

Acaba daha önce gelecek olan hizmetleri engelledikleri gibi yine birileri engel mi oluyor?

Acaba Mahallemiz ya da muhtar cezalandırılıyor mu?

Muhtarlık olarak amacımız polemiğe girmek değil, mahallemize hizmetin gelmesi!!

Takdirlerinize sunar, iyi günler dilerim..

Kalın sağlıcakla..” ifadelerini kullandı.

Muhtarlara yapılanlara Dernekler suskunluğunu koruyor

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Cem Evi konusunda Alpağut Mahallesi Muhtarı Sema Bostancı’yı ardından da Kültür Mahallesi Muhtarı Cengiz Bulut’u da sosyal tesis yapımı ile ilgili kamuoyu ile karşı karşıya getirerek, suçlaması karşısında Muhtarlar Dernekleri ise sessizliklerini koruyorlar. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler