“AK Parti’nin arkasında “UZUN” eller mi var?

“AK Parti’nin arkasında “UZUN” eller mi var? “AK Parti’nin arkasında “UZUN” eller mi var?
A- A+
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, yaptığı açıklamada AK Partili yöneticilerin şikayetleri üzerine bayrak ve afişlerin kaldırması ile ilgili olarak "AK Parti’nin arkasında uzun eller mi var? Bu konuya anlam veremiyorum" dedi. 

31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, AK Parti Teşkilatı tarafından şikayet edilerek afişlerin ve bayrakların kaldırılması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Durak yaptığı açıklamada; “İl Başkanına sordum haberi olmadığını söyledi. Adaya sorduk o da bilmediğini söyledi. Bu duruma anlam veremedim. AK Parti’nin yerelde ayrı bir teşkilatı mı var? Ya da bir uzantı, farklı bir müdahale eden mi var? Uzun eller mi var arkalarında anlam veremiyorum. İl başkanının bilmediği, adayın bilmediği bir karar alınabilir mi. Bizim sahadaki gücümüzü, başarımızı gördükleri için böyle bir yola başvurmuş olabilirler ama benim tasvip etmediğim bir durumdu. Hızımızı kesebildiler mi? Tabi ki hayır” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler