Akgül, Soylu'nun Başkanlığını yaptığı İçişleri Komisyonu'nda

Akgül, Soylu'nun Başkanlığını yaptığı İçişleri Komisyonu'nda Akgül, Soylu'nun Başkanlığını yaptığı İçişleri Komisyonu'nda
A- A+
Reklam

TBMM'de bulunan Komisyonlarda Partiler görev yapacakları Milletvekillerini belirlediler. MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül de Komisyon Başkanlığını eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yaptığı İçişleri Komisyonu Üyeliğine seçildi.

Komisyonun ilk toplantısı eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında bugün gerçekleşirken, Komisyon çalışması hakkında açıklama yapan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül; “TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Seçilmemizin akabinde, İlk Komisyon toplantımızı gerçekleştirerek, Komisyon Başkanı olarak geçmiş dönem İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu ve Başkan Vekili olarak Kütahya Milletvekilimiz Sn. Ahmet Erbaş’ı seçmiş bulunmaktayız. İçişleri Komisyonumuza ve Gazi Meclisimize hayırlı olmasını diliyorum. Cenab-ı Allah, Ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler