KKTC Cumhurbaşkanı Tatar resmi törenle karşılandı

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar resmi törenle karşılandı KKTC Cumhurbaşkanı Tatar resmi törenle karşılandı
A- A+
Reklam

Emekli Subaylar Derneği Başkanı Kıbrıs Gazisi emekli Kıdemli Binbaşı Ahmet Şerafettin Yamaner tarafından yaptırılan Kıbrıs Türkünün lideri KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın heykelinin açılışı ve bir dizi programlara katılmak için KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Bolu’ya geldi.

Bolu’da 2 gün boyunca sürecek programlara katılmak için ilimize bugün gelen Tatar, Bolu Valisi Erkan Kılıç tarafından Bolu Valiliği önünde düzenlenen resmi tören ile karşılandı.

 Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Bolu Şube Başkanı ve Kıbrıs Gazisi Emekli Kıdemli Binbaşı Ahmet Şerafettin Yamaner tarafından yaptırılan ve İzzet Baysal Devlet Hastanesi Bulvarı üzerinde bulunan kavşağa dikilen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın heykelinin açılışı 15 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Açılış öncesi Bolu’ya gelen Cumhurbaşkanı Tatar,  Bolu Valiliği önünde Bolu Valisi Erkan Kılıç ve İl protokolü tarafından resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Tatar karşılama törenine katılanlarla tek tek tokalaştıktan sonra, Polis Tören Mangasını selamladı.

Selamlama sonrası Bolu Valiliği makamına çıkan Tatar, burada anı defterini imzaladı. Tatar’ın Bolu programı 2 gün sürecek.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler