Alemdar topu siyasilerin kucağına bıraktı

Alemdar topu siyasilerin kucağına bıraktı Alemdar topu siyasilerin kucağına bıraktı
A- A+
Reklam

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar,  Bolu için ulaşım noktasında hayati önem taşıyan taleplerden oluşan dosyasını Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu teslim etti.

Bolu’nun karayolu ulaşımı noktasında kangren haline gelen sorunlarına çözüm önerilerinden oluşan dosyasını Bakan Uraloğlu’na teslim eden Başkan Alemdar, konunun takibini de siyasilere bıraktı. 

Yenilenen Bolu Dağı Tünelinin trafiğe açılması nedeniyle ilimize gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun programına katılarak; Bolu Valisi Erkan Kılıç, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in de bulunduğu ortamda dosyasını teslim eden Alemdar, talep ettiği yatırımlarla ilgili yaşanan sıkıntılar hakkında da açıklamalarda bulundu.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar’ın, Bakan Uraloğlu’na teslim ettiği dosyada; D-100 karayolu üzerinde bulunan Bolu Karma ve Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin girişine Köprülü Kavşak yapılması, ağır tonajlı araçların şehir merkezine girmeden D-100 üzerinden Arçelik Fabrikasının olduğu bölgeye bağlanması için F Tipi Cezaevi bölgesine dönel kavşak çalışmasının yapılması, Arçelik fabrikasını da içinde barındıran Yukarı Soku bölgesinde yoğun sanayi faaliyeti sebebiyle oluşan ağır araç trafik yoğunluğunun azaltılması ve trafiğin düzenlenmesi açısından bu bölgeye otoyol giriş çıkış gişe istasyonu yapılması ve Bölgeye modern olanaklarla donatılmış bir de TIR Parkı yapılması konularındaki talepler yer aldı. Başkan Alemdar, Bakan Uraloğlu’na çalışmaların ivedilikle yapılması noktasında görüşlerini bildirdi ve bu noktada destek istedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ali (5 ay önce)
    Abdullah abi Gölyüzü ,sanayi kavşağı Filiz Makarna ışıkları oralarda var. eds sistemini maksimum hizi 80km yapiversinler.iyice boluyu perişan ettiler
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler