Alkışlar Emin Semercioğlu'na

Alkışlar Emin Semercioğlu'na Alkışlar Emin Semercioğlu'na
A- A+
Reklam

Bolu’nun önemli sanayi kuruluşlarından Sem-Mak Firmasının sahibi ve Bolu’da birçok sosyal projeye imza atarak Bolu Halkının sevgisini kazanan İş insanı Emin Semercioğlu, yine alkışlanacak bir destekle Bolu İş Dünyasına örnek oldu.

Semercioğlu; Bolu’nun Babası, örnek hayırsever merhum İzzet Baysal’ın hayatının anlatıldığı “Cumhuriyetin Öncü Sanayicisi İzzet Baysal” kitabının 3’ncü baskının basım maliyetlerini üstlenerek, büyük hayırseverin daha geniş kitlelerce tanıtılmasına önemli bir katkı sağladı.

Kitabın basımına sağladığı katkıdan dolayı duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabından Bolu Halkıyla paylaşan Emin Semercioğlu; “Bolu’nun Babası, büyük hayırsever, “Cumhuriyetin Öncü Sanayicisi İzzet Baysal” adlı kitabın 3. Baskısı SEM-MAK Makine adına bana nasip oldu. Prof. Dr. Nuray Özdemir’in yeni bilgileriyle güncellenen bu çalışmayı kutluyorum. Adıma düzenlenen İzzet Baysal Vakfı Teşekkür Belgesiyle de mutluluk duydum. İzzet Baysal Vakfı Üyesi Mustafa Beye ve Prof. Dr. Nuray Hanıma ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler