Arzu Aydın veda turlarına mı başladı?

Arzu Aydın veda turlarına mı başladı? Arzu Aydın veda turlarına mı başladı?
A- A+

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, veda turlarına mı başladı? 24 Haziran 2018 yılında Milletvekili olduktan sonra özellikle Merkez İlçe Başkanlığı ile arasına mesafe koyan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Kazım Konak’ın başkanlığında geçen 4 yılın sonunda önceki gün ilk defa Merkez İlçe Yönetimiyle bir araya geldi.

Hatırlanacağı üzere; Eski Merkez İlçe Başkanı Ahmet Eker’in istifası sonrası AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı olarak 2 Ocak 2019 tarihinde ataması yapılan Kazım Konak, 24 Şubat 2020 yılında kongre ile yeniden başkanlığa seçildi. Kongrede seçilen Yönetimi Ak Parti Genel Merkezinin oluru ile yeni isimlerle Mart 2022 yılında güçlendirerek Merkez İlçe Başkanlığına 4 yıldır görev yapan Kazım Konak, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ı ilk defa Yönetim Kurulu toplantısında önceki gün misafir etti.

Kazım Konak’ın başkanlığında geçen 4 yıl boyunca Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısına bir kere dahi olsun katılmayan Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ın, görev süresinin dolmasına aylar kala yaptığı bu ziyaret bir kısım siyasi çevrelerce “veda turlarına” başladığı şeklinde yorumlandı.

Buna karşılık bir kısım siyasi çevreler ise, seçim öncesi yapılmış bir manevra olarak değerlendirilirken;  AK Parti Genel Merkezi’nin her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Milletvekili Aday belirleme kriterlerinden olan Teşkilat Yönetim Kurulu Üyeleriyle yüz yüze görüşme ve temayül yoklamasının süreçteki etkisini bilen Arzu Aydın’ın, bu amaçla 4 yıl sonra Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katıldığı iddia edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler