Evlilik teklifi olmuş..!

Evlilik teklifi olmuş..! Evlilik teklifi olmuş..!
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi Meclis Üyesi AK Partili Hacer Çınar’ın, geçtiğimi gün olağanüstü toplanan Bolu Belediyesi Meclisi toplantısında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a su bardaklarını attıktan sonra üzerine yürümesi Türkiye gündemindeki sıcaklığını korurken, Gazeteci Bircan Yıldırım’ın twitter hesabından yaptığı paylaşımlar, bomba gibi gündeme düştü.

“Sendikanın gülü”

Aynı zamanda Hak İş’e bağlı Öz Sağlık İş Sendikası Bolu Şube Başkanı olan Hacer Çınar’a; “Sendikanın Gülü” adını takarak bir dizi iddialarda bulunan Gazeteci Bircan Yıldırım 21 Şubat tarihinde yaptığı ilk twitter paylaşımında; “Bugün Bolu Belediye meclisinde depremzedelere yardıma HAYIR diyen AKP’li Hacer Çınar kim mi? 

“Sendikanın Gülü” adlı yazı dizimde herkes öğrenecek! 

Şifre “Hizmet-İş sendikası” ifadelerini kullandı.

“İşin ehli olmadan makam sahibi olanlar”

Ardından bir gün sonra 22 Şubat tarihinde Hacer Çınar ile ilgili paylaşımlarına devam eden Gazeteci Bircan Yıldırım; “Bolu Belediyesi meclisinde dün rezilliğin firavunluğuna imza atan Hacer Çınar! “Sendikanın Gülü” ablamız yükseldiği yerde konuşmuş. İşin ehli olmadan makam sahibi olanları yazacağız, kul hakkına çökenler dökülecek halkın önüne! diyerek, paylaşımına Çınar’ın bir videosunu da ekledi.

Hacer Çınar hesabını kapatmış

103 bin 500 takipçisi olan Gazeteci Bircan Yıldırım’ın paylaşımları sonrası Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Hacer Çınar’ın twitter hesabını kapattığına yönelik bir paylaşım daha yapan Yıldırım; “Çok güzel!!!

Hacer hanım ablamız kaçmış eee biliyor başına geleceği, rezillik derecesini kimin hakkını yediyse yerine konacak, halkımın hakkı! sözleriyle takipçilerine Çınar’ın hesabını kapattığını duyurdu.

Kim bu Celal Yıldız?

Çınar ile ilgili peş peşe paylaşımlar yapan Gazeteci Yıldırım attığı diğer bir twitter’ın da ise akıl almaz iddialarda bulundu. Yaptığımız araştırmalar sonrası Hak İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı görevini yaptığını öğrendiğimiz Celal Yıldız ile bekar olan Hak İş’e bağlı Öz Sağlık İş Sendikası Bolu Şube Başkanı Hacer Çınar’ın evleneceği iddiasını gündeme getirdi. 

Yıldırım paylaşımında; Celal bey , bakın önce şu Hacer mevzusunu konuşalım ki halkımız neler dönüyor güzelce öğrensin, sendika adı altında yediğiniz naneleri , Hacer hanımla haftaya evlenecek olmanız ahlaki olarak neymiş bilelim evveliyatını değil mi ama! Yok öyle ahlak taslamak iddiasında bulundu.

9 Yıllık ilişki iddiası

Bir sonraki paylaşımında iddialarına devam eden Gazeteci Bircan Yıldırım; “Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız müjdeyi duyurdu haberimden sonra 9 yıllık aşkı Hak-İş’in Gülü ile evleniyormuş haftaya…

Hacer oldu HAK-İŞ’in Gelini hayırlı olsun da hesabını niye kapattın Celal, Hacer? 9 yıl niye evlenmediniz” sözleriyle iddialarına devam etti.

Sabah başlıyoruz Hacerrrrr, Celalllllll!

Son olarak sabah saatlerinde yaptığı paylaşımla iddialarına devam edeceğini söyleyen Gazeteci Bircan Yıldırım, paylaşımında; “Hacer Çınar Sendikanın gelini nasıl oluyor ilgileneceğim sen gibilerle! Ha Celal Yıldız yani Hak-İş sendikası Genel Başkan Yardımcısı (mali işler) hesabı komple kapatıp tüymüştü. Artık ahiretliğiz! Sabah başlıyoruz Hacerrrrrrr, Celallllll! ifadelerini kullandı.

Çınar evlilik teklifini doğruladı

Gazeteci Bircan Yıldırım’ın iddiaları ile ilgili olarak cevap hakkını kullandırmak için kendisine ulaştığımız Öz Sağlık İş Sendikası Bolu Şube Başkanı ve Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Hacer Çınar, Yıldırım’ın iddialarından haberi olmadığını söyledi.

Yapılan paylaşımları kendisine göndermemizden sonra konudan haberdar olduğunu söyleyen Çınar, Yıldırım’ın iddialarında yer alan Hak İş Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız ile aralarında var olduğu iddia edilen ilişkiyi yalanladı. 

Böyle bir ilişkinin olmadığını söyleyen Çınar, iddialar arasında yer alan evlilik konusunda ise, Celal Yıldız tarafından evlilik maksadıyla isteme olayının gerçekleştiğini fakat evlilik noktasında aralarında verilmiş bir kararın olmadığını belirtti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler