Belediye Meclisinde akıl almaz görüntüler

Belediye Meclisinde akıl almaz görüntüler Belediye Meclisinde akıl almaz görüntüler
A- A+

Bu akşam olağanüstü toplanan Bolu Belediye Meclisi’nde, Bolu tarihinde görülmemiş, akıl almaz ve bir o kadar da Bolu’ya yakışmayan görüntüler yaşandı.

Deprem bölgesindeki depremzedelere Bolu Belediyesinden yapılacak yardımları karara bağlamak amacıyla toplanan Bolu Belediye Meclisinde; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur Akbay arasında yaşanan tartışmalarda üslup sertleşince, ortalık bir anda karıştı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın deprem bölgesine giden ilk Devlet yetkilisinden birisi olmasını söylemesi tartışmaların fitilini ateşlerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren sözleri sonrası su bardakları ve hakaretler havda uçuştu.

Başkan Özcan’ın yüksek ses tonuyla yaptığı konuşması sırasında AK Partili Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar, masasında bulunan plastik su bardaklarını Başkan Özcan’a atarak, hakaretler etmeye başladı. Hem masasındaki hem de yan masada bulunan su bardaklarını AK Partili Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar’ın Başkan Özcan’a atması sonrası ortalık bir anda karışırken, Başkanlık Divanında bulunan Sekreter Üyeler ve diğer Millet İttifakına mensup Belediye Meclisi Üyeleri, Başkan Özcan’ı korumaya aldılar.

Tam olaylar yatıştı derken dışarı çıkmak üzere olan AK Partili Meclis Üyesi Hacer Çınar bir anda kürsüde bulunan Başkan Tanju Özcan’a yönelerek eline aldığı su bardağını yine atmaya kalkışması sonrası salonda tansiyon bir anda yeniden yükseldi.

Ahmet Yılmaz da Hacer Çınar’a bardak attı

Araya Cumhur ve Millet İttifakı Meclis Üyelerinin girmesi ile Hacer Çınar Meclis Salonundan uzaklaştırılırken, bu sırada İYİ Partili Meclis Üyesi Ahmet Yılmaz da Salondan çıkarılmak üzere Hacer Çınar’a eline aldığı su bardağını fırlattı.

Tam herşey bitmiş derken Yılmaz’ın Çınar’a su bardağını fırlatması tekrar salonda tansiyonu yükseltirken, aklı selim diğer Meclis Üyelerinin gayretleriyle sükunet sağlandı ve Meclis Bolu’ya yakışmayan bu görüntülerle sona erdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler