Reklam

Başkan Abak camialara teşekkür etti

Başkan Abak camialara teşekkür etti Başkan Abak camialara teşekkür etti
A- A+

Tüm gelirleri Kahramanmaraş merkezli depremden zarar gören depremzede vatandaşlara bağışlanmak için Düzce Cam Düzcespor ile oynanan müsabaka sonrasında açıklamalarda bulunan Dyorex Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, her iki camiaya da teşekkür etti.

“İki kardeş şehir bir araya geldi”

İki kardeş şehrin depremzede vatandaşlarımız için bir araya geldiğini belirten Başkan Savaş Abak; “İki yakın şehir, iki kardeş şehir, iki dost camia Dyorex Boluspor ve Düzce Cam Düzcespor. Depremzede vatandaşlarımıza destek için dostluk maçında bir araya geldi ve tüm gelirleri depremzede vatandaşlarımıza bağışlandı. Yaralarımızı birlikte saracağız. Depremin ilk gününden itibaren Boluspor camiası olarak ‘nasıl daha fazla destek olabiliriz’ bunun gayreti içerisindeyiz. Yönetim Kurulumuzdaki arkadaşlarımıza verdikleri destek için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Düzcespor Camiasına teşekkür ederiz”

Maddi ve manevi desteklerinden dolayı Düzce Cam Düzcespor camiasına teşekkür eden Dyorex Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak; “Düzce Cam Düzcespor camiasına da depremzede vatandaşlarımıza yaptıkları yardım için teşekkür ediyorum. Oynanan dostluk maçında maddi manevi desteklerinden ötürü Düzce Cam Düzcespor Başkanı Sayın Gökhan Kapoğlu ve taraftarlarına, Bolusporumuzun büyük taraftarlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gün birlik ve beraberlik günü. Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımıza Allah’tan sabır ve kolaylıklar diliyorum. Türkiye için birlik beraberlik zamanı” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler