Bahçelievler Pazarına YKS düzenlemesi

Bahçelievler Pazarına YKS düzenlemesi Bahçelievler Pazarına YKS düzenlemesi
A- A+
Reklam

Gelecek hafta 17 Haziran Cumartesi ve 18 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan ve Bolu’da da binlerce öğrencinin ter dökeceği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi, gençlerin yaşadığı heyecana ortak olan Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal (Albay Tatü), semt pazarlarına sınav düzenlemesi yaptı.

Bolu’da o gün kurulan semt pazarlarından sadece Bahçelievler Semt Pazarının hemen yanında okul bulunması ve burada da sınava girecek olan öğrencilerin gürültüden rahatsız olmaması için hassas davranan Başkan Albay Tatü, semt pazarının sınav bitiminden sonra açılacağını açıkladı.

Sosyal medya hesabından sınava girecek adaylara başarılar dileyen Albay Tatü; “Haftaya Cumartesi günü Bahçelievler Mahallesi 50. Yıl Okulunda üniversite sınavı olması sebebiyle tezgahlarımız saat 14.00'a kadar kapalı olacaktır. Hiçbir esnafımız tezgahların başında olmayacaktır. Bu yüzden Mahalle sakinlerimizin anlayışınızdan dolayı teşekkür ederiz. Sevgili gençler, pazarcılar olarak sizleri çok seviyoruz. Hafta sonu gireceğiniz sınavda başarılı olacağınızdan hiç kuşkumuz yok. Olurda sınav istediğiniz gibi iyi geçmez ise unutmayın ki dünyanın sonu değil. Rabbim hepinize zihin açıklığı versin. Tüm gençlerimize sınavda başarılar diliyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler