Tanju Özcan'a iş dayanmıyor..!

Tanju Özcan'a iş dayanmıyor..! Tanju Özcan'a iş dayanmıyor..!
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın geçmiş dönem Belediye Başkanlarının yıllarca yapamadığı çalışmalar nedeniyle kronikleşen sorunları ve modern bir Bolu’da Bolu Halkını yaşatma adına projeleri ve çalışmaları çok hızla ilerliyor.

Özellikle Boluluların yıllardır en çok şikayet ettiği kaldırımlar konusunda çok hassas çalışmalar ortaya koyan Tanju Özcan, gelişi güzel iş yapılmaması için titiz davranıyor. Son olarak İzzet Baysal Caddesi’nin araç trafiğine açık bölümünde toplam uzunluğu 100 metre olan yaya kaldırımında başlanılan çalışmalar 25’nci gününe girerken, Bolu Belediyesi ekipleri çalışmalarının en önemli kısmını bitirdi.

İş bittikten sonra döşenen kaldırım taşlarının uzun süre dayanıklı olması için ilk olarak eski taşları kaldırdıktan sonra toprak yüzeyin temizliğini yaparak, düzgün ve sert zemine ulaştılar. Bu bölgeyi bir hafta kadar havalandırarak oluşabilecek rutubetin döşenecek taşlara zarar vermesinin önüne bu çalışmayla geçen Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın sevk ve idaresindeki Bolu Belediyesi ekipleri, daha sonra da Meteoroloji Müdürlüğünün verdiği bilimsel verileri kullanmanın akılcılığı ile 10 gündür yağan yağmurlar sayesinde de zeminin çökmesi sağlandı.

Yağmurların bitmesiyle birlikte artık dip çökme seviyesine gelen alt zeminin 8 gündür de kurumasını bekleyen Bolu Belediyesi, bilimin ışığında 17 Mayıs'ta başladığı çalışmayı 25 gündür hassas bir  şekilde ortaya koyuyor.

Bilimsel ve teknik veriler ışığında, bu alanda birçok başarılı çalışmaya imza attığı için Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından Fen İşlerinin başına getirilen Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın tarafından yapılan çalışmaların 25’nci gününde bölge esnafı ise Özcan ve Özaydın’a minnettar. 

Sökülen kaldırımların yerine yenisinin yapılması çalışmasının 25 gündür ileride esnafların ve vatandaşların mağdur olmamaları için 25 gündür hassas bir çalışma yapıldığını söyleyen bölge esnafı, bu süre zarfında dükkanlarına müşteri giremediğinden iş yapamamanın verdiği gönül rahatlığı ile çalışmaları yakından takip etme şansı yakaladıklarını söylediler.

Başkan Tanju Özcan ve Yardımcısı Gülden Özaydın’ın; daha önceden Cumhuriyet Caddesinde yaptıkları çalışmayı ve buradaki esnafın duyduğu memnuniyeti de bildikleri için kendi dükkanlarının önündeki çalışmanın da bitmesini sabırsızlıkla beklediklerini söyleyen esnaflar, “Bu iki Başkanımızı sabah akşam hayırla yad ediyoruz” şeklinde konuştular.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler