Daha açılış kurdelesini kesecektik..!

Daha açılış kurdelesini kesecektik..! Daha açılış kurdelesini kesecektik..!
A- A+
Reklam

Aktaş Mahallesi Sultan Hamamı önündeki Bolu Özel Halk Otobüslerinin Ana Durağında bulunan Bolu Kart Satış ve Dolum Noktası Bürosunun yetersiz kalması nedeniyle mega proje olarak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından hizmete sokulan örnek proje “Kamelya Büro” günü dolmadan kaldırıldı.

Dolum Merkezinin hemen arkasında bulunan Belediyeye ait boş arsada 15 gün önce yapılan düzenlemeye; durak alanının da dahil edilerek karda, yağmurda, güneşte yetersiz durak sayısı yüzünden olumsuz hava koşullarına maruz kalan Bolu Halkını bu eziyetten kurtarmanın çok ciddi bütçeler ve alanı planlayacak uzman bilim insanları gerektiği için yapmayan Bolu Belediyesi, sorunu kamelya ile çözmüştü.

Tanju Özcan’ın mega projesi olan Dolum Noktası Kulübesine ek Kamelya Dolum Noktasının hangi gün açılışının yapılacağı tarih Bolu kamuoyu tarafından merakla beklenirken, bu sabah saatlerinde Belediye çalışanları apar topar kamelyayı kaldırdılar.

Türkiye siyasetine yön vermek için son günlerde Ankara ve İstanbul arasında mekik dokuduğu, bunun yanı sıra gece yarılarından sabahlara kadar sosyal medya üzerinden Türkiye siyasetindeki bilgi ve tecrübelerini aktarmak için uykusuz geceler geçirdiği iddia edilen Tanju Özcan, mega proje “Ek Kamelya Dolum Noktası” için kullanılan kamelyanın rengini beğenmediğinden dolayı kaldırttığı iddia ediliyor. 

Belediye Başkanı olduğu 4.5 yıldır Bolu Halkı için eziyete dönüşen Ana Otobüs Durağındaki durak sayısının yetersizliği nedeniyle dakikalarca ayakta bekleyen Bolu Halkının yaşadığı eziyete, buna bağlı olarak yağmurda ve güneşli havalarda tüm olumsuzluklar altında dakikalarca otobüs bekleyen vatandaşların çilesine, ufacık bir kulübeden tek gişe ve tek görevli ile kart almak ya da kartına yükleme yapmak için insanların üst üste sıralarda çektiği perişanlığın farkına vardığı ümit edilen Tanju Özcan’ın, yeni mega projesini Bolu Halkı merakla bekliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler