Sessiz sedasız Türkiye Şampiyonu oldular

Sessiz sedasız Türkiye Şampiyonu oldular Sessiz sedasız Türkiye Şampiyonu oldular
A- A+
Reklam

İlimizin başarılı eğitim kurumlarından Orhan Gazi Ortaokulu’nun Yıldız Erkekler Hentbol Takımı Türkiye Şampiyonluğunu kazandı.
Okul Sporları kapsamında düzenlenen müsabakalarda Orhan Gazi Ortaokulu Hentbol Takımı; ilimizde yapılan müsabakalarda il birincisi, Çankırı'da 17-21 Nisan tarihleri arasında yapılan grup maçlarında grup birincisi, 18-22 Mayıs tarihleri arasında Kastamonu'da yapılan yarı final maçlarında bölge birincisi ve namağlup olarak Türkiye finallerinde oynamaya hak kazandı.
29 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Ordu'da yapılan Türkiye Finalinde en güçlü favori olarak gösterilen Orhan Gazi Ortaokulu Hentbol Takımı; sırasıyla Konya, Adana ve İzmir ekiplerini yenerek, şampiyonluk maçında Bingöl temsilcisi ile karşılaştı.
Velilerinin de final maçında yalnız bırakmadığı ve şölen havasında oynanan şampiyonluk maçında Orhan Gazi Ortaokulu Hentbol Takımımız Bingöl temsilcisini 27-17 yenerek Türkiye şampiyonu oldu.
Şampiyonanın en değerli sporcusu olarak seçilen 17 nolu formayı giyen oyuncumuz Armağan Ömer Ensari ve bazı başarılı sporcularımız, Turnuvada Profesyonel Takımların izleme komitelerinin radarına girdiler.

Antrenör Bayram Kaya, Beden Eğitimi Öğretmenleri Ruşan Günel ve Bekir Özseçer tarafından çalıştırılan Orhan Gazi Ortaokulu Hentbol Takımı, elde ettikleri başarıyla Bolu’da gurur kaynağı oldular.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler