Mega projeleri hayata geçiriyor

Mega projeleri hayata geçiriyor Mega projeleri hayata geçiriyor
A- A+
Reklam

Göreve başladığı 4.5 yıldır elle tutulur, gözle görülür projelere imza atamayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ulusal siyasetten Bolu’ya gelemediği için mega projeler de bir türlü bitmiyor.

Ulusal siyaseti belirlemedeki kabiliyeti ve sosyal medyada geceleri başlayıp sabahlara kadar süren yoğun mesaisinden fırsat bulamadığı Bolu Belediyesi’nin döner kavşakların düzenlenmesi, köstebek yuvasına dönen ana arterlerin asfaltlanması, sökülüp yerine yenisi yapılamayan 100 metrelik kaldırım yenileme çalışmaları, Atatürk Orman Parkındaki tartan pistin yapımı gibi hayati projelere zaman ayıramayan Tanju Özcan, tüm yoğunluğuna rağmen Bolu için hayati bir tesisi sessiz sedasız hizmete soktu.

Muhalefet ve partizan muhalif vatandaşlar tarafından “İş yapmıyor, şov yapıyor” diyerek haksız eleştirilerle yıpratılmayan çalışılan Başkan Tanju Özcan’ın, hizmete soktuğu ve çevre illerdeki Belediye Başkanlarının bile duyduklarında imrendikleri mega projesini sessiz sedasız ve şovsuz Bolu Halkının hizmetine sokması, kendisi ile ilgili eleştirilerin ne kadar yersiz olduğunu gözler önüne serdi.

Günde binlerce vatandaşa hizmet veren Sultan Hamamı yanındaki Özel Halk Otobüslerinin ana durağındaki Bolu Kart Dolum Noktasının yıllardır süren ihtiyaca cevap vermemesi eksikliğini gören Tanju Özcan, hizmet kulübesini büyüttü.

Dolum Merkezi kulübesinin önüne seyyar kamelya koyarak hizmet noktasını genişleten ve böylelikle günde binlerce Boluluya hizmet vermekte sıkıntı çözen dolum merkezinin sorununu kökten çözen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu yeni yaptığı tesisle bir mega projesini hayata geçirdi.

Bolu Halkının paralarıyla Borazanlar Mahallesine yaptığı Cami için hemen hemen her ay bir açılış gerçekleştiren Tanju Özcan’ın, dolum merkezine ek yaptığı bölümün açılışını ise ne zaman yapacağı Bolu kamuoyunda merak edilmeye başladı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler