Bakan Kurum verdiği sözü tutmadı

Bakan Kurum verdiği sözü tutmadı Bakan Kurum verdiği sözü tutmadı
A- A+

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin'e destek vermek için ilimizi ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, verdiği sözü tutmadı.
Bolu ziyaretinde Büyük Sanayi Sitesini ziyaret ederek, hak sahibi esnafla bir araya gelen Kurum, burada projede olmamasına karşılık caminin TOKİ tarafından yapılacağı sözünü vermişti.


Projenin tamamlanmasına kısa bir süre kala kendisini ziyaret eden aralarında AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek'in de yer aldığı Bolu Heyeti, Bakan Kurum'u ziyaret etti.
Ziyaret sırasında heyette olmayan Bolu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret'le de telefon görüşmesi sağlandı. Gayret, Bakan Kurum'a, seçim öncesi Bolu Halkı ve esnafına sanayi sitesi için verdiği cami sözünü hatırlattı. Kurum, o gün verdiği sözü unuturken, camiyi yapmalarının mümkün olmadığını ifade etti.
Tüm ısrarlara rağmen verdiği sözü yerine getirmeyeceğini açık bir dille ifade eden Kurum, Bolu'ya verdiği diğer sözler gibi cami sözünü de tutmamış oldu.


CAMİYİ AK PARTİLİ AĞIR ABİLER YAPTIRSIN
Bolu Halkının oylarını almak için o gün Bolu'ya Bakan Kurum'u seçim stratejisi olarak getirten ve bir sürü vaatlerde bulunduran AK Parti'nin o günkü ileri gelenlerinin bu duruma ne diyecekleri merak ediliyor.
Balkan Kurum'un sözüne kefil olan ve sosyal medya hesaplarında "Bolu'muza hayırlı olsun"  diyerek adeta Bolu Halkının oylarına Hükümet gücüyle ipotek koymaya çalışan AK Parti'nin o günkü ağır toplarının, verilen sözün yerine gelmesi için aralarında para toplayıp toplamayacakları merak ediliyor.
Bakan Kurum'un verdiği; Yukarı Çarşı esnafına; Yukarı Çarşı Sokak İyileştirme çalışmalarına 3 milyon lira hibe destek verilmesi, AK Parti Bolu Belediye Başkanı Adayı Fatih Metin'in Tarihi Bolu Adası projesi içerisinde yer alan Aktaş, Semerkant ve Akpınar Mahallelerimizi Kentsel Dönüşüm içine alarak projeye başlaması, dar gelirli vatandaşlarımız için TOKİ'ne 500 konut yapımı ve Millet Bahçesinin TOKİ aracılığıyla ilimize yapılması sözlerinden gerçekleşen sözü bulunmuyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler