Baran Kolludemiroğlu erkekliğe ilk adımı attı

Baran Kolludemiroğlu erkekliğe ilk adımı attı Baran Kolludemiroğlu erkekliğe ilk adımı attı
A- A+
Reklam

Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcısı ve ilimizin tanınmış erkek berberi Kutay Kolludemiroğlu’nun oğlu Baran Kolludemiroğlu, düzenlenen görkemli sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımı atarken düğüne siyasiler ve STK Başkanları yoğun ilgi gösterdi.

Grand 14 Düğün Salonunda gerçekleşen sünnet törenine MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti İl Başkanı Suat Güner, MHP İl Başkanı İlhan Durak, MHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri, STK başkanları, iş insanları, basın mensupları ile çok sayıda davetli konuk katıldı.

Aynı zamanda Bolu Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası yönetim kurulu üyesi Kutay Koludemiroğlu ve eşi Nazmiye Kolludemiroğlu’nun oğulları 10 yaşındaki Baran Kolludemiroğlu için düzenlenen sünnet merasiminde konuklarını kapıda karşılayarak, her biriyle tek tek ilgilendiler.

Salona girdikten sonra kendisi için hazırlanan tahta oturan Baran bol bol fotoğraf çektirdi. Okunan Mevlidi Şerif’in ardından Baran için hazırlanan organizasyonda davetliler de canlı müzik eşliğinde, bol bol oynayıp, halay çekerek Kolludemiroğlu ailesinin sevincine ortak oldu.  

Kolludemiroğlu ailesi bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler.

www.bolupostası.com Gazetesi Ailesi olarak Baran’a, ailesi ile birlikte bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar dileriz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler