Başkan Özcan, Akşener'i ziyaret etti

Başkan Özcan, Akşener'i ziyaret etti Başkan Özcan, Akşener'i ziyaret etti
A- A+
Reklam

CHP’den ihracı ve Cumhurbaşkanı Adaylığı çıkışlarıyla ülke siyasetinde ismi sık sık konuşulan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bugün sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Millet İttifakı ortağı ve 6’lı Masada yer alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e bir ziyaret gerçekleştiren Özcan, sosyal medya hesabından da kısa bir açıklama yaptı.

Özcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i ziyaret ettim. Faydalı bir görüş alışverişi oldu. Ayrıca kendisini Türkiye’nin en güzel şehri Bolu’ya davet ettim” ifadelerini kullandı.

Bu ziyaretin siyaset dünyasında nasıl karşılanacağı ve ulusal TV kanallarındaki açık oturum programlarında nasıl yer alacağı bilinmez ama Özcan bu ziyaretiyle yine ülke gündeminde tartışılmaya devam edeceğe benziyor.

Genel Başkan Akşener ve Başkan Özcan arasında yapılan ikili görüşmede; 6’lı Masanın Cumhurbaşkanı Adayı, Özcan’ın olası ihracında İYİ Parti’ye davet edilip edilmediği ve de yine Özcan’ın devşirme adayla çıkılacaksa Cumhurbaşkanı aday adayı olduğu çıkışının ikilinin gündeminde olup olmadığı da merak ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler