Başkan Yardımcılığından, teknikerliğe..!

Başkan Yardımcılığından, teknikerliğe..! Başkan Yardımcılığından, teknikerliğe..!
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden 2021 yılının Aralık ayında istifa ettikten sonra Müdür kadrosunda görevine devam eden İsa Özcan, dün itibariyle Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından tekniker kadrosunda görevlendirildi.

Başkan Yardımcılığından kendi isteğiyle istifa etti diye kamuoyuna yapılan açıklamalardan sonra İsa Özcan’ın emekliliğine de kısa bir süre kalmışken müdür kadrosundan tekniker kadrosuna geçirilmesi, bir cezalandırma şekli olarak yorumlanıyor. Uzun zamandır emekliliğini isteyeceğini yakın çevresine söylemesine karşılık emeklilik dilekçesini vermeyen İsa Özcan'ın, kadro düşürülmesinden sonra nasıl bir yol izleyeceği de merak ediliyor.

Hatırlanacağı üzere; Bolu Belediyesi eski Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından Belediye Başkan yardımcılığı görevine getirilen ve Tanju Özcan döneminde de görevine devam eden İsa Özcan; sağlık sorunları nedeniyle 2021 yılının Aralık ayında kendi isteğiyle istifa etmişti.

O dönemde Bolu Belediyesinden yapılan açıklamada; sağlık sorunları sebebiyle Başkan Yardımcılığı görevini bırakan Özcan’ın, Bolu Belediyesinde müdür kadrosunda çalışmaya devam edeceği bildirilmişti. İstifası sonrası 10 ay bu kadroda kalabilen İsa Özcan, dün itibariyle Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın onayıyla tekniker olarak görevlendirildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler