Başkan Yardımcısı oluyor

Başkan Yardımcısı oluyor Başkan Yardımcısı oluyor
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi Meclisi’nin önceki gün yapılan ilk toplantısında geçtiğimiz dönemde olduğu gibi ikinci döneminde de CHP’li Belediye Meclis Üyesi Tuna Özcan’ın, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görevine devam edeceğini açıklayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Meclis Üyelerinden yapacağı ikinci görevlendirme merak konusu oldu.

Önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Ergün Temel’i, Bolu belediyesinin en önemli iştiraki Bolu Bel A.Ş.’nin başına geçiren Başkan Özcan, yeni dönemde kafasındaki yapılanmayı da yavaş yavaş hayata geçiriyor.

Bolu Bel. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak Temel’in atanmasının ardından daha önce bu görevi başarıyla yürüten CHP’li Meclis Üyesi Ali Sarıyıldız’a ne görev verileceği ise merak konusu oldu.

Bolu Bel A.Ş.’deki görevinden ayrılmasının yanında Bolu Belediyesi’nin ihtisas komisyonlarında da görev almayan Ali Sarıyldız’ın, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanacağı iddia edildi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a yakınlığının yanı sıra, en güvendiği isim olan Sarıyldız’ın, Bolu Bel A.Ş.’deki başarılı yönetiminin ardından, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Mesleği Mali Müşavirlik olan Ali Sarıyıldız’ın, Bolu’da dürüst kişiliği ve güler yüzü ile herkes tarafından sevilmesi de Bolu Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinde kendisine avantaj sağlayacağı ifade ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

6 yorum yapılmış

  • Konuşamayan Engin (1 hafta önce)
    Dürüst adamın işi daha zor. Allah yardımcısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cerrahh (1 hafta önce)
    Eski bir partili olarak söylüyorum, çok değerli bir arkadaş
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemmal hoccaa (1 hafta önce)
    Sanırım belediyede yüzü hep tebessüm içinde olan ilk 3 yöneticiden biri, hayırlısı olsun diyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Müjgan Altıok (1 hafta önce)
    Çok doğru bir karar olur Bolu için çalışan hak yemeyen ve işini layığıyla yapan iyi bir insan.
    0
    0
    Yanıtla
  • bolu14 (1 hafta önce)
    Belediyenin büyük iştiraklerinde yöneticilik yapan tecrübeli bir ismin atanması çok mantıklı.Tebrikler başkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • bolu14 (1 hafta önce)
    Belediyenin büyük iştiraklerinde yöneticilik yapmış tecrübeli bir ismin atanması çok mantıklı ... Tebrikler Tanju başkan
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler