Bolu için ne konuştunuz, onu anlatın

Bolu için ne konuştunuz, onu anlatın Bolu için ne konuştunuz, onu anlatın
A- A+
Reklam

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın 1 Ekim tarihinde gerçekleşen organ seçimleri sonrasında yeni oluşan Ticaret Odası Meclisi ve Yönetim Kurulu’na yoğun iş tempolarından zaman ayırarak 1.5 ay sonra hayırlı olsun ziyaretine gidebilen AK Parti kurmayları, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bolu’nun en önemli en çok üyeye sahip olmasının yanında kentin ekonomisine yön verenlerin çatısı olan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın organ seçimlerinin üzerinden 1.5 ay gibi bir süre geçtikten sonra gitme fırsatı bulabilen AK Parti’nin Bolu kurmayları, Bolu kamuoyunun merakla beklediği ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak’tan oluşan heyet, seçimler sonrası yeni dönemlerine başlayan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ile Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydoğan Tekin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bolu iş dünyasının ve Bolu Halkının 4 yıldır kendilerinden müjde olarak duymak istedikleri 3’ncü organize sanayiye yer arayışı, mevcut organize sanayilerin daha çok istihdam sağlayan yatırımcılarla doldurulması, yatırımcılara sağlanacak avantajlar ve yeni yatırım alanlarının oluşturulması gibi Bolu insanına iş ve aş sağlayacak, Bolu için önemli, fakat kendileri için önem derecesi bilinmeyen sorunlar yumağı için neler konuşulduğuna dair ziyaret sonrası bir açıklama yapılmadı.

Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ziyareti sosyal medya hesaplarından; “İl Başkanımız ve Merkez İlçe Başkanımız ile beraber Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ile Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydoğan Tekin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk” cümleleriyle paylaşıldı. Ve çekilen hatıra fotoğrafıyla da bu önemli ziyaret ölümsüzleştirildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler