Tahir Gayret’i yalancılıkla itham etti

Tahir Gayret’i yalancılıkla itham etti Tahir Gayret’i yalancılıkla itham etti
A- A+

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, inşaatı devam eden Büyük Sanayi Sitesinin alt yapı çalışmaları için ihtiyaç duyulan kredinin Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Tahir Gayret, tarafından bulunduğu fakat kredinin Bolu Belediyesi tarafından kabul edilmediği yönünde yapılan konuşmaların yalan olduğunu söyledi. Başkan Özcan, bu konuşmaların BESOB Başkanı Gayret tarafından yapıldığını söyleyerek, yalancılıkla itham etti. 

Başkan Özcan; Büyük Sanayi Sitesi konusunda kuyruklu bir yalanın ortada dolaştığını ve bu yalanı düzeltmek istediğini söyleyerek; “Niye yapıyor, neden yapıyor, bilmiyorum? Tahir Gayret Beyefendiden bahsediyorum. 70 yaşında adamsın, niye yalan söylüyorsun? Zamanında Sayın Gayret’i, o dönem Başkan Yardımcım olan Feridun Bey veya Mansur Beyle ziyaret gittik. Küçük Sanayi Sitesinin alt yapısı ne olacak diye soruldu. Ben de dedim ki “Bana İlbank’tan kredi bulursanız, ben burayı yaparım, yoksa buraya ayrılacak bir kaynak yok” dedim. Beyefendi sözde bana kredi bulmuş da ben krediyi kabul etmemişim. Yok, böyle bir şey, kocaman bir yalan. Neden böyle bir yalanı söylersin, onu anlamakta güçlük çekiyorum” dedi.

Büyük Sanayi Sitesinin alt yapı çalışmaları konusunda Bolu Belediyesi ile TOKİ arasında geçen süreci de anlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Burayı alan müteahhit bana gelerek; Başkanım, TOKİ’de biliyor protokol çok bağlayıcı değil. Size yazı yazacaklar ve siz de burayı yapamayacağınızı söylerseniz, bana burayı iş artışıyla birlikte verecekler” dedi. Ve gerçekten de TOKİ’den bize 2 gün sonra yazı geldi ve bizde, mevcut ekonomik koşullarda bunu karşılayamayız dedik. Çünkü 2019 yılındaki fiyatlarla bile istenilen işin yatırım maliyeti yaklaşık 35 milyon liraydı. Tabi ki ana hatta biz bağlayacağız ama diğer alt yapı çalışmaları müteahhit tarafından yapılacak. Ama burada Tahir Gayret’in neden yalan söylediğini bir anlayabilsem. Ayıptır!” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler