Bolu, yokluğunuza nasıl alışacak Vekilim?

Bolu, yokluğunuza nasıl alışacak Vekilim? Bolu, yokluğunuza nasıl alışacak Vekilim?
A- A+
Reklam

Bolu Milletvekili Arzu Aydın, sosyal medyadan yayınladığı mesajla TBMM’de bugün başlayacak bütçe görüşmeleri nedeniyle 12 gün Bolu’dan ayrı kalacağını açıkladı. Geçtiğimiz 11 ayda; düğün, cenaze, yayla bayramı ve resmi programlar dışında Bolu Halkı ile bir araya gelmemesiyle eleştirilen Vekil Aydın’ın geride bırakmaya gün saydığımız 2022 yılında sadece Bolu’ya 146 gün geldiği ortaya çıktı.

Ocak ayında 10, Şubat ayında 5, Mart ayında 9, Nisan ayında 15, Mayıs ayında 15 ve Haziran ayında 10 gün Bolu’ya geldiği sosyal medya paylaşımlarından anlaşılan Aydın düğün, dernek ve yayla bayramının yoğun olduğu Temmuz ayında 21, Ağustos ayında 20, Eylül ayında 18 gün Bolu’ya gelmiş. Aydın, Ekim ayında 13 ve Kasım ayında ise sadece 10 gün Bolu’da görülmüş.  

Sosyal medyayı iyi bir şekilde kullanan ve katıldığı her programı bu mecralarda yayınlayan Vekil arzu Aydın’ın ise geride kalan 334 günün sadece 146 gününü Bolu’da geçirdiği, 11 ayın 6 aylık bir dilimi olan 188 gün ise Bolu’da değilmiş.

Sosyal medya hesaplarında yaptığımız inceleme sonrası Bolu ziyaretlerinin karnesini çıkarttığımız Arzu Aydın’ın Bolu’ya 188 gün uğramamışken, bütçe görüşmeleri nedeniyle 12 gün gelmeyecek olmasının neden bu kadar kendisinde üzüntü yarattığı ise merak konusu oldu.

Bolu’dan ayrı geçireceği 12 günün yaratacağı özlemi sosyal medyada paylaşımla Bolu Halkına duyuran Aydın, duygularını; “Aralıksız 12 gün sürecek olan TBMM'deki bütçe görüşmelerimiz bugün başlıyor. 

Bu süreçte ilimizden biraz uzak kalacağız ancak iletişim kanallarımız hep açık. 

Bütçenin şimdiden Bolu'muza ve ülkemize bereketli olması temenni ediyor, tüm hemşehrilerimize hayırlı haftalar diliyorum” cümleleriyle ifade etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler