BTSO'da değişiklikler anlatıldı

BTSO'da değişiklikler anlatıldı BTSO'da değişiklikler anlatıldı
A- A+
Reklam

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Bolu Ticaret İl Müdürü Ersin Terzi tarafından Oda Üyelerine, Ticaret Bakanlığı’nın yayınladığı Fiyat Etiketi Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Oda’nın Meclis Salonunda; Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Ticaret İl Müdürü Ersin Terzi; 19Aralık 2023 tarihli Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Ticaret Bakanlığı’nın yayınladığı Fiyat Etiketi Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren Lokanta, Restoran, Kafe, Pastane ve benzeri yiyecek ve içecek hizmeti sunulan işyerlerinde fiyat listesi ve fiyat etiketi konulması zorunluluğu getirileceği konusunda Oda Üyelerine sunum yaptı. 

Terzi, sunumunda hizmetlerin özelliğine ve tüketiciye sunuluş biçimine göre, tarife ve fiyat listelerine ilişkin belge, levha, pano ve benzerleri, hizmetin sunulduğu işyerinde, ayrıca lokanta, restoran, kafe, pastane ve benzeri yiyecek ve içecek hizmeti sunulan işyerlerinde ise işyerinin giriş kapısının önüne ve hizmet sunulan masaların üstüne, tüketiciler tarafından kolaylıkla görülebilir ve okunabilir şekilde asılacağını, takılacağını ve konulacağını anlattı. 

Toplantı Terzi’nin, Oda Üyelerinin sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler