CHP’de sürpriz aday

CHP’de sürpriz aday CHP’de sürpriz aday
A- A+
Reklam

2023 yılında yapılacak Genel Seçimler öncesi siyasi partilerde aday adaylığı kulisleri hızlanırken, Milletvekili aday adayı olmak için en fazla CHP’de isimler dolaşıyor. Resmen Aday Adaylığını açıklayan Av. Ferit Atalay’ın ardından kulislerde bir çok isim konuşulurken, Beyin Cerrahı Dr. Levent Serdar Birgören’in de aday adayı olacağı öğrenildi.

Bolu İzzet Baysal devlet Hastanesindeki 33 yıllık görev hizmeti sonrası emekliye ayrılan ve ardından da özel hastanelerde beyin cerrahı olarak çalışan Dr. Levent Serdar Birgören, bu süreçte yaptığı operasyonlarla ismini Türkiye’de söz ettirme başarısı gösterdi.

Halen özel bir hastanede Beyin cerrahı olarak çalışan Dr. Levent Serdar Birgören’in 2023 yılında yapılacak Genel Seçimler öncesi Bolu Milletvekili olmak için CHP’den aday adayı olacağı öğrenildi.

Babası da doktor olan ve babasının görevi nedeniyle Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde dünyaya gelen 66 yaşındaki başarılı cerrah, aslen Akçakavak Köyünden. Birgören’in önümüzdeki günlerden CHP’den Milletvekili Aday Adaylığını açıklayacağı kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

3 yorum yapılmış

  • Fahri Yılmaz (1 yıl önce)
    Hocam her zaman ynındayız. Halkı her an dinleyen hocam. Ben lisedeydim şimdi 55 im. Hala halkın canını kurtarıyor. Yazanede oturmuyo halkla iç içe. Desteğiz hocam
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Fahri Y. (1 yıl önce)
    Hocamdan daha çok b u halkı tanyan yok. serdar hocam fakiri gençi yaşlıyı hep dinledi yazanelerde oturup uzak kalmadı Ben lisedeydim şimdi 55 im o zamandan beri halkla hep hocam. Yanındayız hocam
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Sadık hıracaoğlu (1 yıl önce)
    Başarılı ama parayı görmeden müdahale etmeyen fakirin derdini bilmeyen birisi boş zarf Bike atlacak biri değil önce ölüm yanağındaki hastasının cebine bakan biri hemşehrim ama boş adaylığı
    %58
    %42
    Yanıtla
Manşet haberler