Çocuğunuzun güçlü bir başlangıç yapması için acele edin!

Çocuğunuzun güçlü bir başlangıç yapması için acele edin! Çocuğunuzun güçlü bir başlangıç yapması için acele edin!
A- A+

Şehrin en seçkin bakım ve eğitim kurumlarından olan Nafize Baysal Gündüz Bakımevi, erken kayıt fırsatıyla minikleri bekliyor! 

Şehrinen seçkinbakım ve eğitimkurumlarından olan Nafize Baysal Gündüz Bakımevierken kayıt fırsatıyla minikleribekliyor! Nafize Baysal Gündüz Bakımevi, sınırlı kontenjanla 2-6 yaş arası çocuklar için muhteşem bir eğitim ve aktivite programı sunuyor.

Bakımevinde çocukların gelişimine katkı sağlayacak zengin içerikli atölyeçalışmaları, açık hava etkinlikleri, tarım etkinlikleri, seramik atölyesi, fen ve doğa çalışmaları ile grup etkinlikleri yer almakta.

Eğitimde eğlencenin yanı sıra öğrenmeyi de ön planda tutan bakımevinde çocuklar, doyasıya vakit geçirirken öğrenecek, keşfedecek ve keyif alacaklar.

Tam gün ve yarım gün seçenekleriyle hizmet veren bakımevi, Karamanlı Mahallesi Konuralp Caddesi No:20 Bolu/Merkez adresinde bulunmakta. Erken kayıt yaptırarak kontenjandan yararlanabilirsiniz. Detaylı bilgi ve kayıt için bize ulaşabilirsiniz: Telefon: 0374 217 75 71 / 0531 235 86 83

Erken kayıt avantajlarından faydalanmak ve çocuğunuzun eğitim hayatına güçlü bir başlangıç yapmasını sağlamak için acele edin! Unutmayın, Nafize Baysal Gündüz Bakımevi çocukların mutluluğu ve gelişimi için burada.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler