Coşkunyürek bildiğimiz gibi

Coşkunyürek bildiğimiz gibi Coşkunyürek bildiğimiz gibi
A- A+
Reklam

Bolu ve ilçelerine gitmemesi nedeniyle halktan ve Teşkilatlardan kopuk bir tavır sergilediği iddiasıyla eleştirilerin hedefinde olan AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek de 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları sürecinde bu tavrını değiştirmedi.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayının Muhammed Emin Demirkol’un olduğu 18 Ocak tarihinde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan etmesiyle resmen seçim çalışmasına başlayan AK Parti Bolu Teşkilatları, merkez ve ilçelerde 72 gün boyunca saha çalışması yaptılar.

AK Parti Teşkilatları ve Adaylar 72 gün boyunca sahada çalışma yaparken, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek ise Bolu ve ilçelerine sadece 30 gün zaman ayırabildi.

Bu süreçte en fazla seçim çalışmasına katılmak için Merkez ilçeye gelen Coşkunyürek’in, bu gelişlerinin birçoğu ise Bakanlar, Bakan Yardımcıları ve resmi programlardan kaynaklandı. Coşkunyürek 19 gün Merkez ilçedeki çalışmalara katılmak için Bolu’ya gelirken, bu gelişlerin 7’sinde ise Bakan ve Bakan Yardımcılarının programlarına eşlik etmek için geldiği görüldü.

Seçimin en çekişmeleri geçtiği Gerede ilçesine bile 72 günde 2 defa giden Yüksel Coşkunyürek, diğer tüm ilçe ve beldelerin hepsine de 1 gün ayırarak, Teşkilatlarının seçim çalışmalarına destek verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler