Erdoğan da nasibini aldı

Erdoğan da nasibini aldı Erdoğan da nasibini aldı
A- A+
Reklam

AK Parti tarihinin Bolu’daki en az oyunu alan aday olarak siyaset tarihine adını yazdıran AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol, sosyal medyada AK Partili günlerini sildi.

Ensar, İlim Yayma, Cihannüma gibi muhafazakar yapıdaki STK Başkanlarının AK Parti Genel Merkezine yaptığı baskılar sonucu Bolu adayı olarak ilan edildiği için Milli Görüş geleneğinden gelmeyen AK Partililer tarafından adaylığı kabul görmeyen ve bunun sonucunda da Bolu tarihinin en büyük seçim hezimetlerinden birini yaşayan Demirkol, fabrika ayarlarına geri mi dönüyor?

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edildiği 18 Ocak 2024 öncesi tüm siyasi paylaşımlarını silen Muhammed Emin Demirkol, sosyal medya platformu Facebook’daki kişisel hesabında (https://www.facebook.com/muhammedemindemirkoltr) hemen hemen AK Parti kimliği ile yaşadığı seçim sürecine dair hiçbir paylaşım bırakmadı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aday toplantısında kendisiyle çektirdiği resmi de silen Muhammed Emin Demirkol’un AK Partili geçmişini silerek fabrika ayarlarına dönme çabasından rakiplerine üstünlük sağlamak için kendisini desteklemeye gelen Bakanlar da nasibini aldı.

Muhammed Emin Demirkol’un paylaşımlarını silmesi nedeniyle AK Parti Bolu İl Başkanlığındaki paylaşımlar da otomatik olarak engellendi ve yapılan çalışmaların, verilen vaatlerin, açıklanan projelerin hiçbirine ulaşılamıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler