Tanju Özcan’la sahaya hiç çıkmadı..!

Tanju Özcan’la sahaya hiç çıkmadı..! Tanju Özcan’la sahaya hiç çıkmadı..!
A- A+
Reklam

31 Mart Yerel Seçimleri siyasi partiler açısından tamamlanırken, şimdi de her parti ilçe ilçe seçim değerlendirmesi çalışmasını yapıyor. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Bolu Belediyesi, Mengen Belediyesi ve Kıbrıscık Belediyesi olmak üzere 3 Belediye Başkanı olan CHP Bolu teşkilatları 31 Mart seçimlerinde adeta tarih yazarlarken bu Belediyelere Seben, Mudurnu, Göynük ve Gökcesu Belediyelerini de ekledi. Tek kayıp ise Mengen Belediyesinde yaşandı.

CHP Bolu Teşkilatları; CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz komutanlığında İlçe Teşkilatları, Belediye Başkan Adayları, Belediye ve İl Genel Meclisi Adaylarının üstün çalışmaları ile bu tarihi zafere ulaşırlarken, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş’in seçim karnesini de siz okurlarımız için hazırladık.

14 Aralık’ta Bolu Belediye Başkan Adayı olarak Tanju Özcan’ın isminin açıklanmasıyla CHP Bolu Teşkilatlarında seçim startı verilmiş olurken, 100 günle seçim çalışmasını en uzun yapan Teşkilat oldu.

Merkezde hiç seçim çalışmasına katılmadı

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş’in, 100 gün boyunca CHP’nin Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan ile sahada hiç çalışmadığı görüldü. Bu süreçte Özcan’la seçim çalışması yapmazken 19 gün de Türker Ateş, Merkez ilçede sahada bulunmuş. Bu günlerde de yanında İl veya Merkez İlçe Teşkilatından hiç kimse olmadığı gibi Belediye ve İl Genel Meclisi Adaylarından da kimseyi yanına almayan CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, işyeri ve cafe ziyaretleri gerçekleştirerek, seçimi tamamlamış.

Aralık ayında 1 gün Yeniçağa’da, Ocak ayında da 1 gün Seben ve 1 gün de Yeniçağa’da CHP Teşkilatlarıyla çalışmaya katılan Türker Ateş, Şubat ayında ise ne merkezde ne de ilçelerde herhangi bir seçim çalışmasına katılmamış.

En yoğun seçim çalışmasını Mart ayında geçiren Milletvekili Türker Ateş’in 100 günde 4 gün Yeniçağa’da, 4 gün Seben’de, 3 gün Mengen’de, 2 gün Mudurnu’da, 1’er gün de Gerede, Göynük, Dörtdivan, Kıbrıscık ve Gökcesu Teşkilatlarının seçim çalışmasına katıldığı görülüyor.

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş’in 100 günlük performansı ay ay şu şekilde;

ARALIK
İLÇE ADIKATILDIĞI GÜN SAYISI
YENİÇAĞA1
OCAK
İLÇE ADIKATILDIĞI GÜN SAYISI
YENİÇAĞA1
SEBEN1
ŞUBAT
İLÇE ADIKATILDIĞI GÜN SAYISI
--
MART
İLÇE ADIKATILDIĞI GÜN SAYISI
MENGEN3
SEBEN3
YENİÇAĞA2
MUDURNU2
GEREDE1
GÖYNÜK1
DÖRTDİVAN1
KIBRISCIK1
GÖKCESU1

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler