Demirkol adaylık müracaatını yaptı

Demirkol adaylık müracaatını yaptı Demirkol adaylık müracaatını yaptı
A- A+
Reklam

Bolu İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Bolu Belediye Başkanlığına AK Parti'den aday adaylığını açıkladı.

Demirkol’un AK Parti İl Başkanlığı binasındaki açıklamasına; AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Engin Alemdar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Fatih Bayrak, AK Parti İlçe Başkanları, AK Partili Belediye Başkanları, teşkilatlar mensupları ve çok sayıda partili katıldı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için Bolu İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol aday adaylığını resmen duyurdu.

“HALKA HİZMET HAKK’A HİZMETTİR”

Ak Parti’nin 2002 yılında başlayan 94 ruhuyla ve vizyonuyla birleşmiş olan belediyecilik hizmetlerinin takdire şayan olduğunu belirterek sözlerine başlayan Muhammed Emin Demirkol;  “1994 yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bir belediyecilik vizyonu oluştu. İstanbul'da oluşan çöp yığınlarından, akmayan ve devamlı kesilen sulardan, kokan şehirden Cumhurbaşkanımızın gayreti ve vizyonuyla İstanbul gerçek belediyecilikle tanışmış oldu. Sosyal belediyecilik, gönül belediyeciliği olarak adlandırdığımız bu anlayışla ve “Halka hizmet Hakk’a hizmettir.” anlayışını benimseyen yöneticilerimizle birlikte 2002 yılında bu belediyecilik anlayışımız zirve yapmış oldu. Bir çok ilimiz ve ilçemiz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu vizyon ve misyonla belediyecilik hizmetlerini en güzel şekilde yürüttü ve bu hizmetler 20 yıl iktidarın en önemli nişanelerinden biri oldu” şeklinde konuştu.

“BOLU AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞMIŞ OLDU”

Demirkol, Bolu’nun AK Parti belediyeciliği ile Alaaddin Yılmaz döneminde tanıştığının altını çizerek; “Bolu’muza baktığımızda ise; 2004 yılında Sayın Alaaddin Yılmaz Başkanımın Başkanlığında Bolu AK belediyecilikle tanışmış oldu. Yapmış olduğu çalışmalar ve vermiş olduğu emekler için kendilerine bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Bolu altyapı ve üst yapı anlamında çok önemli merhaleler kat etti. İlimizde birçok proje, merkezi hükümetimizin de desteğiyle hayata geçirilmiş oldu.” dedi.

“5 YILLIK SÜREÇ, BOLU İÇİN KAYIP”

Bolu’nun Başkan Tanju Özcan döneminde kayıplar yaşadığına vurgu yapan Muhammed Emin Demirkol; “İçinde bulunmuş olduğumuz bu 5 yıllık süreç, Bolu için kayıp yıllar oldu. Genel siyasi tartışmaların içinde, Bolu’nun gündeminden ve sorunlarından uzak, makyaj belediyeciliğin örneğini yaşadığımız 5 yılın sonunda Bolu, belediyecilik anlamında hak ettiği hizmeti alamadı ve hak ettiği noktaya gelemedi.” İfadelerini kullandı.  

“BİRBİRİMİZİ ANLAYARAK BİR BAŞARI HİKAYESİ YAZDIK”

Demirkol, kendisinin 10 yıllık sağlık yöneticiliği tecrübesiyle belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladığını ifade ederek; “Bolu’muzda 10 yıllık sağlık hizmetinde en güzel ve nitelikli hizmeti sizlerin desteğiyle ortaya koymuş Bolulu bir kardeşiniz olarak tekrar Bolu'yu AK belediyeciliğin hizmet anlayışıyla samimiyetle kucaklamanın vaktinin geldiğini düşünüyorum. 10 yıllık sağlık yöneticiliği tecrübemle, siz halkımızın teveccühüyle, samimi talepleriyle ve desteğiyle bugün burada tarihe bir not düşerek Bolu Belediye başkan aday adaylığımı AK Parti’den açıklıyorum. Sağlıktaki nitelikli yürüyüşü ve kaliteli hizmeti hep beraber oluşturduk. Bolulularla, Bolu ruhuyla kuşanmış vatandaşlarımızla sarılarak, kucaklaşarak, birbirimizi anlayarak bir başarı hikayesi yazdık. Aynısını Belediyede de yapabileceğimize inandığımız için sizlerden aldığımız cesaretle Bismillah diyoruz.” diye konuştu.

“BOLUMUZU GÖNÜL VE SOSYAL BELEDİYECİLİK İLE BULUŞTURACAĞIZ”

Bolu’yu AK Belediyecilik, gönül ve sosyal belediyecilik ile buluşturma sözü veren Demirkol; “Samimiyetle, kucaklayarak, birbirimize sarılarak, genel siyasetten uzak, yalnızca ve yalnızca Bolu’nun sorunlarının konuşulduğu bir belediyecilik anlayışı ile ve istişare kültürüyle hep birlikte sorunlarımızı tespit ederek ve çöze çöze giderek, yeniden Bolumuzu AK Belediyecilik, gönül belediyeciliği, sosyal belediyecilik ile buluşturacağız.  Bizler bütün vatandaşlarımızın, Belediyemiz için “işte benim belediyem, işte benim belediye başkanım” diyeceği ve aynı samimiyetle, enerjiyle koşarak gece gündüz demeden “aşk ile koşan yorulmaz” anlayışıyla çalışacağımız bu hikayeye hep birlikte bugün Bismillah diyoruz.” Şeklinde konuştu.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Konuşmasının devamında önce ailesine verdiği destekten ötürü teşekkür eden Demirkol, kendisi yalnız bırakmayanları da unutmadı. Demirkol; “Sizlerin desteği ve teveccühü ile almış olduğum bu kararımın ilimiz ve memleketimiz için hayırlar getirmesini dilerken, her zaman yanımda duran anne-babama, kıymetli aileme çok teşekkür ediyorum. Bugün buraya gelerek kararımızın ne kadar doğru olduğunu gösteren, bizi gönülden ve bakışlarıyla kucaklayan siz değerli halkımıza şükranlarımı arz ediyorum. Bu kardeşinizi Sağlık Müdürlüğünde hiçbir zaman yalnız bırakmadınız, yine yalnız bırakmayacağınızı biliyorum. Buraya kadar geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.  

“BOLU RUHUYLA DESTAN YAZACAĞIZ”

Demirkol, omuz omuza, seçimin son dakikasına kadar, canla başla çalışacaklarını da dile getirerek; “Türkiye Yüzyılında, Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde Bolu Yüzyılını başlatmak için, “Bolu Emin Ellerde” düsturuyla, Merkezi Hükümetimizin desteğini en güçlü şekilde alarak, Sayın Valimizin ve Milletvekilimizin koordinasyonunda kurumlarımızla, muhtarlarımızla, iş insanlarımızla, STK’larımızla, basınımızla ve siz değerli halkımızla birlikte, Bolu ruhuyla destan yazacağız. Şunu ifade etmek isterim ki AK Partiden Bolu Belediye Başkan adaylığı için; Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Merkezimiz, hangi arkadaşımızı aday gösterirse göstersin, İl Başkanımızın başkanlığında, teşkilatlarımızla birlikte, omuz omuza, seçimin son dakikasına kadar, canla başla, Bolu’yu AK Belediyecilikle tanıştırmak üzere gayret göstereceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. AK Parti Bolu Belediye Başkan Aday Adaylığı toplantımıza gelerek heyecanımıza, sevincimize, tarihe not düşmemize ortak olduğunuz için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

Aday adaylığı açıklamasının ardından Bolu İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, başvuru belgesini AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’e teslim etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • Zekai Öztürk (5 ay önce)
    Bolu Emin Ellerde olacak inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • SELİM (5 ay önce)
    çok dogru bir karar başkanım hayırlı ugurlu olsun
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler