Erkan Bektaş ve Arkadaşlarının büyük başarısı

Erkan Bektaş ve Arkadaşlarının büyük başarısı Erkan Bektaş ve Arkadaşlarının büyük başarısı
A- A+
Reklam

Bolu'nun önde gelen firmalarından Golden Fries, İstanbul Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (İYMSİB)’nden birincilik ödülünü alarak Bolu’nun gururu oldu. 

Bolu'nun önde gelen firmalarından Golden Fries, İstanbul Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (İYMSİB)’nden birincilik ödülünü alarak Bolu’nun gururu oldu. Geçtiğimiz yılda üçüncülük ödülünü alan Golden Fries firmasının birincilik ödülünü Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Bektaş aldı.

Bolu’da bulunan ve 160 kişiye istihdam sağlayan Golden Fries firmasının ilimizde tek ortağı olan Erkan Bektaş, Bolu’da ve Türkiye’de isminden söz ettirmeye devam ediyor. Golden Fries, Türkiye İstanbul İhracatçılar Birliği donuk ürünleri kategorisinde ihracat birincisi oldu.

Bu yıl 2 milyon 390 bin dolar ihracat yapan ilimizin köklü firması Golden Fries, donuk ürün ihracatında Bolu firması olarak Türkiye İhracat birincisi olurken Bolu’nun da gururu oldu.

Golden Fries Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Bektaş, ödülü firması adına aldı. Bektaş, ödül töreninde kısa bir konuşma yaparak; “Bolu firması olarak Golden Fries olarak başta tüm ekibimize, iş ortaklarımıza, tüm çiftçilerimize tedarikçilerimize ve bizden desteğini esirgemeyen Bolu Valimize çok teşekkür ederiz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler