Emlakçılar Derneği Yönetimi güven tazeledi

Emlakçılar Derneği Yönetimi güven tazeledi Emlakçılar Derneği Yönetimi güven tazeledi
A- A+
Reklam

Bolu Emlakçılar Derneği 10. Genel Kurulu, Bolu Elektrikçiler ve İnşaat Sanatkarları Odası salonunda yapıldı.

Genel Kurula; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Bolu'da emlak sektöründe faaliyet gösteren genel kurul üyesi emlak danışmanları katıldı.

Genel kurula hitap eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, genel kurulda bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti ve genel kurulda sorunları olan emlak danışmanlarının tek tek sorularını cevaplandırdı.

Genel kurul faaliyet raporu, gelir-gider bilançoları ve denetim raporlarının okunması ile devam eden toplantıya, raporların ibra edilmesi ile devam edildi.

Yeni yönetim kurulu, denetim kurulu ve üst kurul için yapılan oylama sonucunda; Muzaffer Ertekin, Hakan Şenol, Coşkun Özkan, Mehmet Güven, Hayri Kalaycıoğlu yönetim kurulu asil üyeliğine, Murat Sarper Şen, Suavi Fiş, Adem Kocayiğit denetim kurulu asil üyeliğine, Durmuş Koyunoğlu, Muzaffer Ertekin, Fatih Mehmet Engürel üst kurul üyeliğine seçildi.

Genel kurul, dilek ve temennilerle sona erdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler