Üniversiteliye Bolu Kart zulmü

Üniversiteliye Bolu Kart zulmü Üniversiteliye Bolu Kart zulmü
A- A+
Reklam

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde eğitime başlayan üniversite öğrencileri gelir gelmez Bolu Belediyesi tarafından kendilerine yaşatılan zulümle karşı karşıya kaldılar.

Öğrencilerin toplu ulaşımda kullanacakları Bolu Kart için Aktaş Mahallesinde bulunan ofise giden binlerce öğrenci, sıra eziyeti ile karşı karşıya geldiler. Tek bir noktadan kart dağıtan Bolu Belediyesi, değişik noktalarda ofis açmadığı için öğrenciler metrelerce uzayan kuyruklarda saatlerce bekleyerek kartlarını alabildiler.

Kentlerinde Üniversite bulunan kurumsal yapıya sahip Belediyeler başta Üniversite yerleşkeleri olmak üzere şehrin işlek noktaları ve yurt önlerine kurdukları geçici ofislerle öğrencilerin toplu ulaşımda kullandıkları kart ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılarlarken, Bolu Belediyesi ise yine hazırlıksız olduğu kart dağıtımında sınıfta kaldı. 

Öğrencilerin bu zulmü yaşadıkları saatlerde ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampüsüne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’le birlikte Gölköy Kampüsüne giden Başkan Özcan, burada öğrencilere Bolu’ya hoş geldin derlerken, eğitim hayatlarında başarılar dileyerek sosyal medya hesapları için bol bol fotoğraf çektirdiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler