Erdoğan ile Kılıçdaroğlu'nun tek ortak noktası Özcan..!

Erdoğan ile Kılıçdaroğlu'nun tek ortak noktası Özcan..! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu'nun tek ortak noktası Özcan..!
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu ile ilgili önemli iki konuyu görüşmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ısrarla randevu talep ettiğini ancak verilmediğini söyledi.

Geçmişte randevu verilmemesinin sebebi olarak CHP’li olmasını gördüğünü ama bugün CHP’den geçici uzaklaştırıldığını belirten Özcan, kendisine randevu vermeme noktasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortak hareket ettiğine dikkat çekti

Özcan; “CHP’den geçici olarak ihraç edildim. Cumhurbaşkanımızı arıyorum yine randevu vermiyor. Sayın Kılıçdaroğlu ile ortak hareket ettikleri ve uzlaştıkları konu bu galiba, o da bana randevu vermiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızla Bolu için önemli yerli ve milli iki tane konuyu konuşacağım. 57 kere daha önce aradık, bugün de 3-4 kere aradık ama randevu vermedi. Ermenistan Cumhurbaşkanı Paşinyan ile görüşüyor, Prens Salman ile görüşüyor, katil Esat ile görüşmeye hazırım diyor, Barzani ile defalarca görüşüyor ama şu kardeşiyle görüşmüyor. Ben sandıktan çıkıp geldim, ağaç kovuğundan çıkmadım. Bolu Halkını temsil ediyorum ve Bolu ile ilgili konuşacağım. Herhangi bir talebim olmayacak. 15 gün içinde randevu verdi, verdi yoksa bir gece ansızın sarayın kapısını çalabilirim. Ya da Devlet Beyden randevu alması için ricacı olacağım. Olmazsa Putin’e müracaat edeceğim. Muhakkak görüşmeliyim çünkü gerçekten çok önemli 2 tane konu var. İstiyorsa 6’lı masayı da konuşuruz” dedi.

AK Parti Bolu Belediyesi Meclis Üyelerinden randevu almaları için kendisine yardımcı olmaları çağrısında bulunan Özcan’a, Meclis Üyeleri AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’i adres olarak gösterdiler.

İl Başkanı Suat Güner’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu alınması için yardımcı olabileceğinin Meclis Üyelerine beklenmedik bir tepki veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ciddi bir iddiada da bulundu.

Özcan; AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in Cumhurbaşkanından randevu alınması için kendisine yardımcı olabileceğini söyleyen AK Partili Meclis Üyelerine, “Suat? Bizim Suat mı? Allah Allah, Ben ne diyorum Sen diyorsun? İl Başkanınız Külliye’nin önünden geçemez” sözleriyle karşılık verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler