Fatih Ürek arkadaşıymış!

Fatih Ürek arkadaşıymış! Fatih Ürek arkadaşıymış!
A- A+

Bolu’nun geleceğinin tartışılmasından ziyade günlük siyasi polemik ve sözde şakaların damga vurduğu Bolu Belediyesi Meclisi toplantılarında yaşanan ilginç diyaloglar bitmiyor.

Yine böyle anlardan birinde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Tanju Çolak ve Fatih Ürek söylemleri üzerine gelişti. Eski Milli Futbolcu Tanju Çolak ile ilgili önemli iddialarda bulunarak, Bolu’ya yerel seçimlerde AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’i desteklemeye gelmesine atıfta bulunan Başkan Özcan; “O Tanju Çolak’ı getirdi, ben de Fatih Ürek’i getirecektim. Ama şu acılı günler geçsin bir konsere getireceğim” sözleriyle neyi kastetmek istediğine bir anlam verilemedi.

Yakın arkadaşlar arasında “Dost Meclisi”nde yapılabilecek Başkan Tanju Özcan’ın Fatih Ürek üzerinden geliştirdiği espriler ise şu şekilde oldu;

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler