Federasyondan cevap bekleniyor

Federasyondan cevap bekleniyor Federasyondan cevap bekleniyor
A- A+

17 Ağustos ve 12 Kasım Depremlerinin yol açtığı yıkımı en yakından yaşayan iki kardeş şehir Bolu ve Düzce’nin profesyonel futbol takımları arasında oynanması için planlanan karşılaşma için Türkiye Futbol Federasyonundan cevap bekleniyor.

Dyroex Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak ve Düzce Cam Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu arasında yapılan görüşmeler sonrası; her iki kardeş ilin deprem bölgesinde yaşayan depremzedelere geliri bağışlanmak üzere 18 Şubat Cumartesi günü saat 13.30’da maç oynanması planlandı.

Her iki Kulüp geliri depremzedelere bağışlanmak üzere hazırlık maçı adı altında Türkiye Futbol Federasyonu’na izin yazısını gönderirken, maçın oynanabilmesi için gerekli izin şuana kadar alınamadı.

Oynanacak karşılaşma için Dyorex Boluspor Kulübü’nden resmi bir açıklama yapılmazken, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelecek izin yazısı sonrası gerekli açıklamaların yapılacağı bildirildi. Öte yandan olumsuz bir yazı gelmesini beklemeyen Dyroex Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, karşılaşma için hazırlıklarını sürdürüyorlar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler