“Fırsatçılık yapanlara duyurulur”

“Fırsatçılık yapanlara duyurulur” “Fırsatçılık yapanlara duyurulur”
A- A+
Reklam

Bolu Bayraklar Uluslararası Lojistik ve Turizm firması, Ocak ayında Bolu Valiliği başkanlığında toplanan aralarında  Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası temsilcilerinin olduğu Komisyonun, okul servis ücretlerine aylık 800 liradan bin liraya çıkartan zammını uygulamayacağını açıkladı.

Firmalarına ait araçlarla 500 öğrencinin okul servisini karşılayan Bolu Bayraklar Uluslararası Lojistik ve Turizm firması, zammı uygulamama gerekçeleri olarak da Bolu Halkının deprem bölgesine yardım göndermek için gösterdiği duyarlılık olduğunu belirtti.

Bolu Bayraklar Uluslararası Lojistik ve Turizm firması adına konu ile ilgili açıklama yapan Firmanın Genel Müdürü Fatih Bayrak, yayınladığı mesajda deprem bölgesine gönderilecek yardımlar üzerinden fırsatçılık yapanlara da sitem etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bolu Bayraklar Uluslararası Lojistik ve Turizm firması Genel Müdürü Fatih Bayrak; “Bolu Bayraklar Uluslararası Lojistik ve Turizm firma sahibi babam Zafer Bayrak‘ın talimatlarıyla Şubat ayından geçerli olmak üzere gerçekleşen %25 zammı Öğrenci servisi taşıma ücretini servisimizi kullanan öğrencilere uygulamama kararı alıyoruz velilerimize duyurulur. Biz biliyoruz ki Bolu halkı az çok demeden varını yoğunu depremzede kardeşlerimize göndermiştir. Bunu görüp fırsatçılık yapanlara duyurulur” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler