Seninleyiz Yaren Alperen

Seninleyiz Yaren Alperen Seninleyiz Yaren Alperen
A- A+
Reklam

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde enkaz altında annesini, babasını ve kız kardeşini kaybeden ve 72 saat sonra enkazdan çıkarılan 20 yaşındaki Alperen Yılmaz’ın Bolu’da tedavisi sürüyor. Alperen’i, Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak hastanede ziyaret etti.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik Direktör Sait Karafırtınalar, takım kaptanları Tugay Kacar ve Hakan Bilgiç, Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde 72 saat sonra enkazdan çıkarılan 20 yaşındaki Alperen Yılmaz’ı tedavi gördüğü Bolu’daki hastanede ziyaret ettiler.

Arama kurtarma ekibi tarafından enkaz altında Alperen Yılmaz’a ait bir Boluspor forması bulundu. Alperen Yılmaz’ın acısını bir nebzede olsa hafifletebilmek adına gerçekleştirilen ziyaret sırasında tüm futbolcuların imzaladığı bir Boluspor forması hediye etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler