Film seti değil, Bİ ABANT MASALI

Film seti değil, Bİ ABANT MASALI Film seti değil, Bİ ABANT MASALI
A- A+

Türkiye'ye bir dönem damgasını vuran, yayınlandığı saatlerde adeta hayatı durduran Kurtlar Vadisi Dizisinin 2003 yılından 2014 yılına kadar Abdülhey Çoban karakterini canlandıran Kenan Çoban, Bolu'dauydı.
Ailesi ile birlikte tatilini geçirmek için ilimize gelen Kenan Çoban bir yandan Bolu'yu gezerken, bir yandan da nbir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Kurtlar Vadisi'ndeki Abdülhey karakterinin yanı sıra 2015-2020 yılları arasında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de Fahri karakterini canlandırarak Türk Halkına sanatıyla kendisini sevdiren Çoban, Bolu'da Gölcük ve Abant'ı Ailesiyle birlikte gezdi.
Ardından da Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir'i ziyaret eden sanatçı Kenan Çoban; Bolu ile ilgili övgü dolu sözler söyleyerek, özellikle şehrin temizliğine duyduğu hayranlığı dile getirdi.
Ziyarette Bolu ile ilgili düşüncelerini aktaran Çoban; Bolu’nun temizliğinden, trafiğin akıcı ve güvenli oluşundan ve de yayalara duyulan saygıdan övgü dolu sözlerle bahsetti.
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir de Kenan Çoban'a Bolu ile ilgili düşünceleri için teşekkür ederken, kendisini Bolu'ya daha sık beklediklerini söyledi.


"ESKİ DOSTU ESKİCİOĞLU'NU OTELİNDE ZİYARET ETTİ"
Oyuncu Kenan Çoban ve Ailesi, Bolu ziyaretinde eski dostlarını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Uzun yıllara dayanan dostluklarının olduğu bilinen Mimar Aytaç Eskicioğlu'nu ziyaret etmeden, İstanbul'a dönmeyen Çoban, eski dostuyla hasret giderdi.,
Geçtiğimiz aylarda Abant yolu üzerinde hizmete açtığı Bi Abant Masalı Oteli'nde dostu Mimar Aytaç Eskicioğlu'nu ziyaret eden Kenan Çoban, hem hayırlı olsun dileklerinde bulundu hem de otelin konsepti karşısında hayranlığını gizleyemedi. Otel alanına girdiği ilk saniyeden itibaren kendisini bir film platosunda gibi hissettiğini söyleyen sanatçı Kenan Çoban, her detayı ayrı bir özenle hazırlanmış Bi Abant Masalı'nı Türk turizmine kazandığı için arkadaşı Mimar aytaç Eskicioğlu'na da teşekkür etti.


 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler