Konyalıoğlu'na destek mesajı yağdı

Konyalıoğlu'na destek mesajı yağdı Konyalıoğlu'na destek mesajı yağdı
A- A+
AK Parti aleyhinde yapılan açıklamalara ve Bolu Belediyesi'nin bazı uygulamalarına yönelik sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle Ekim ayı Meclisi birinci oturumunda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın eleştiri oklarının hedefinde olan AK Partili Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Selami Konyalıoğlu'na, destek mesajı yağdı.
Başkan Özcan'ın çok sert kelimelerle eleştirilerine maruz kalan ve ardından da bir de Özcan'ın teklifi sonrası Bolu Belediyesi tarihinde ilk defa Meclis tarafından oy çokluğu ile kınanan Konyalıoğlu, Partilileri ve takipçileri tarafından destek mesajı yağmuruna tutuldu.
1 Ekim akşamı gerçekleşen toplantı sonrası adeta sosyal medya hesabından yüzlerce mesaj ve beğeni alan Konyalıoğlu, Başkan Tanju Özcan'ın kendisine yönelik söylediği "Seni meşhur ettirmem" sözünün aksine adeta sosyal medyada ve basında bu hafta Selami Konyalıoğlu rüzgarı esti.
AK Partililer ve takipçilerinden gelen yüzlerce destek yorumu ve beğeniler sonrası duygusal yapısıyla da bilinen Konyalıoğlu, birbiri ardına paylaşımlar yaparak hem destekçilerine teşekkür etti hem de geri adım atmayacağı mesajını verdi.
"MEVZUAT DIŞI KINAMA CEZASI VERİLDİ"
Meclis toplantısında Bolu belediye Başkanı Tanju Özcan'ın kendisini çok sert sözlerle eleştirmesi ve ithamlarda bulunmasına karşılık, 5 aydır sürdürdüğü nazik ve seviyeli üslubunu bozmayan Konyalıoğlu, Meclis'te Başkan Özcan'a cevap vererek ortamı germezken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla eleştirilerine devam etti.
İlk olarak; "Bugünkü meclis toplantısında davamı ve partimi savunduğum için bana mevzuatta olmayan kınama cezası verildi, durum bundan ibarettir" sözleriyle Meclis toplantısında verilen kınama cezasını değerlendiren AK Partili Meclis Üyesi Selami Konyalıoğlu, "Hiç kimsenin hatırı Hakk’ın hatırından üstün değildir. O hatırı feda etmeden yolumda yürümeye devam edeceğim. Bu böyle bilinsin. Hayırlı günler dilerim" paylaşımıyla muhalefet meclis üyesi olarak aynı çizgisinde yoluna devam edeceği mesajını verdi.
"MECLİS TOPLANTISI VİDEOLARINI BİR DAHA İZLE"
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın kendisine yönelik; "Boş adamsın", "Seni meşhur etmem" gibi sert söylemlerine de sosyal medya hesabından cevap veren Konyalıoğlu; "Tanju Bey ben, seni meşhur etmem dedi. Meşhur olmak isteyenler özgüveni yetersiz insanlardır. Vallahi Sayın Cumhurbaşkanımızdan sonra belki de ikinci sıradayımdır, kalbimdeki özgüven olarak bu memlekette" ve "Tanju Bey bana “boş adamsın” dediniz. Size tavsiyem 5 aylık Meclis toplantılarının videolarını bir kez izlemeniz" sözleriyle cevap verdi.
GELEN DESTEKLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Sosyal medya hesabındaki paylaşımlarına ve hikayelerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile yaşadığı gerginlik sonrası beğenilerin 3-4 kat arttığını ve bu yüzden takipçilerine kendisine destek olan Bolululara minnettar olduğunu belirten AK Partili Belediye Meclis Üyesi Selami Konyalıoğlu; "Sosyal medya hikayelerime yapılan beğeniler 3-4 kat arttı. Bana böyle günlerde verdiğiniz bu desteğiniz beni duygulandırıyor ve mücadele azmimi artırıyor. Minnettarım size", "Bu kardeşinize sadece sosyal medya paylaşımları nedeniyle saldırıla biliniyor. Hamdolsun", "Bolu’da gerçekten cesur adamlar ve hanımlar var. Bunu gördüm ve geleceğe olan inancım arttı. Böylesine insanları tanımaktan onur duyuyorum. Hamdolsun", "Bana hiçbir makam lazım değil. Dünkü olaydan sonra gördüm ki memleketin en sağlam insanlarını dost edinmişim. Gayri gözüm arkada kalmaz. Sağ olun, var olun. İyi ki varsınız" ve "Tanju Bey seni kim Meclis Üyesi yaptı anlamış değilim, dediniz. Beni listeye yazan kişi Ankara’da genel müdür. Açın sorun bir talebim olmuş mu?" paylaşımlarını ardı ardına yaparak hem destekçilerine teşekkür etti hem de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a yönelik tatlı sert muhalefetine sosyal medya üzerinden devam etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler